• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

07.01.2023

17:00

DA LI BIVŠEM DEČKU TREBA DA ČESTITAŠ PRAZNIKE? Evo šta kaže EKSPERT ZA VEZE!

Pexels

Ljubav

DA LI BIVŠEM DEČKU TREBA DA ČESTITAŠ PRAZNIKE? Evo šta kaže EKSPERT ZA VEZE!

Podeli vest

Transforfmacioni kouč, specijalizovana za partnerske odnose, Slađana Trikić savetuje da bivšima ipak ne čestitate praznike

Jedno od najčešćih pitanja koje se javlja u ovom periodu jeste da li bivšim momcima (ili devojkama) treba čestitati praznike (ili nešto drugo, rođendane, slave...).

Iako to, površinski gledano, deluje lep i bezazlen čin, transformacioni kouč i ekspert za veze, Slađana Trikić savetuje da to ipak ne radite:

- Često se dešava da osoba jednostavno ima potrebu da čestita tom svom bivšem, jednostavno smatrajući da bi bilo nekulturno da tako nešto ne uradi, ali ono što je mnogo češći slučaj kod žena jeste da one žele na taj način da uspostave ponovo kontakt sa njim i da na taj način ponovo otvore vrata kod njega, nadajući se da će se pomiriti - navodi Slađana i dodaje:

Foto: pexels.com

slanje poruke

- Moje mišljenje je da ne treba da mu čestitaš ništa od navedenog. Vaša veza je završena i ti više nemaš obavezu da mu čestitaš bilo šta, niti imaš obavezu da komuniciraš sa njim. Sa druge strane, ono što može da ti se desi jeste da ti njemu čestitaš, a da on tebi ne odgovori ili čak da ti odgovori nešto kao samo "hvala", što će opet učiniti da se ti osećaš veoma loše, poniženo, odbačeno, besno itd. Ono što je potrebno jeste da shvatiš da je vaša veza završena i da nastaviš dalje sa svojim životom, iako je to teško i zahteva rad na tome - zaključuje Slađana

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija