• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2023

23:20

Deluje kao vijagra, a besplatna je i nema nuspojava!

Shutterstock

Ljubav

Deluje kao vijagra, a besplatna je i nema nuspojava!

Podeli vest

Jedna stvar može da pomogne kod problema u spavaćoj sobi - potpuno je besplatna, a možete da izbegnete moguće neželjene efekte Viagre. Pokrenite se da biste se 'podigli'

Redovna fizička aktivnost može da poboljša protok krvi u telu, uključujući i genitalnu regiju. Aerobne vežbe, poput trčanja, plivanja ili hodanja, mogu da pomognu u održavanju zdravlja kardiovaskularnog sistema, što je bitno za erektilnu funkciju, rezultati su najnovijeg istraživanja objavljenog u Journal of Sexual Medicine. Ove vežbe, štaviše, deluju poput Vijage.

Naučnici su prikupili podatke o problemima s erekcijom iz 11 različitih studija, gledajući koji su oblici lečenja delovali - bilo da se radi o Vijagri ili vežbanju.

Aerobno vežbanje bilo je gotovo jednako delotvorno kao i lek na recept, a treba napomenuti da je besplatno, dostupno, dok je jedina nuspojava - poboljšanje zdravlja.

Foto: Shutterstock

Zdravi i potentni

Učesnici istraživanja koji su doživeli poboljšanje erektilne funkcije u poređenju s kontrolnom grupom izvodili su 30 do 60 minuta aerobnih vežbi - hodanje, vožnja biciklom, trčanje, plivanje, tri do pet puta nedeljno.

Bez obzira da li ćete krenuti da trčite, žustro šetate ili plivate u najbližem bazenu, prednosti aerobnih vežbi su neuporedive. Ne samo da su korisne za zdravlje srca i opštu kondiciju, već bi mogle da poboljšaju i seksualni život, poručuju naučnici, a prenosi MBG.

Prirodna pomoć

* Pravilno se hranite

* Smanjite stres

* Održavajte optimalnu težinu

* Ograničite alkohol i pušenje

* Dovoljno spavajte




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija