• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.06.2024

11:00

Napravila mu pakao od života! Nakon saznanja da je vara, detaljno isplanirala osvetu koju će preljubnik pamtiti dok je živ (VIDEO)

Shutterstock

Ljubav

Napravila mu pakao od života! Nakon saznanja da je vara, detaljno isplanirala osvetu koju će preljubnik pamtiti dok je živ (VIDEO)

Podeli vest

Devojka je bila potpuno slomljena nakon što je saznala da je partner vara sa dve različite žene. Napravila je plan kako da mu se osveti, korak po korak.

Žena se slatko osvetila svom parneru nakon što je otkrila da je vara. Skovala je zaveru da mu uništi život.

Volela ga je svim srcem, planirali su da se venčaju posle tri godine, kako se činilo, prave ljubavi.

Promenila je život iz korena, odustala od karijere i preselila se iz svog rodnog grada samo da bi bila sa svojim muškarcem. Ali kada je otkrila njegovu izdaju, pedantno je napravila plan da mu "uništi život".

Pažljivo je isplanirala osvetu 

Njena priča o osveti osvojila je TikTok. Video je prikupio neverovatnih 23.9 miliona pregleda.

Tati je podelila svoju priču.

- Saznala sam pre više od mesec dana, ali se ološ zeznuo i otkrila sam da me vara sa dve različite žene. Jedna je od njih asistent na njegovom univerzitetu a druga je devojka njegovog najboljeg prijatelja - ispričala je ona.

Otkrila je da je ona bila ta koja je izdržavala svog dečka kada je odlučio da se vrati na fakultet, pokrivajući njihove račune i druge troškove. Obezbedila mu je sve, od njihove kuće i automobila do zajedničkog bankovnog računa, da bi je on izdao.

 

@tattylomas Replying to @@wellnessuk Disclaimer: these are not personal stories, i get them from reddit and just read them out and do my makeup at the same time 🫶🏼👀 #redditstories #makeupstorytime #aita #storytime ♬ original sound - Tatty.

 

- Stajala sam uz njega kada je odlučio da se vrati u školu i dala sam mu svet, a on me je varao - rekla je ona.

Objasnila je detaljan plan svoje osvete.

- Sutra ću mu upropastiti život. Biće teško, ali ću preživeti. Izdržala sam mesec dana što je dovoljno vremena da isplaniram da njegov svet gori - ispričala je ona. 

Umesto veridbe selidba u drugu državu

Amerikanka je planirala da organizuje žurku, pozvala je njegovu porodicu, dok njena porodica nije mogla da prisustvuje. Pre događaja, spakovala je sve vredne stvari iz njihovog doma u kofere i stavila ih u u svoj automobil.

Detaljno je objasnila šta ga čeka. 

- Dakle, moj brat će doći i pokupiti auto tokom sutrašnjeg događaja koji bi inače vozio moj dečko, ali je na moje ime. Zajednički račun je već prazan. Događaj će biti sjajan i on misli da je to tako da ćemo objaviti našu veridbu sa njegovom porodicom, međutim, ono što će se dogoditi je da ću objaviti svoj odlazak iz njegovog života - rekla je Tati.

Pre odlaska već je obezbedila posao i planirala je da se preseli u drugu državu. Detaljno je opisala svoju strategiju izlaska iz njihove veze.

- Pokazaću im snimke ekrana onoga što je rekao ovim devojkama. A onda će sve to biti prosleđeno svima. Potom ću ga obavestiti da napusti kuću jer sam već otkazala zakup. Moramo da izađemo sa imanja do kraja meseca - ispričala je.

 Video je privukao preko 10.000 komentara.

"Idi devojko", razveselila se jedna komentatorka.

„Ovo je neverovatno“, napisao je drugi.

"Apsolutno volim ovu devojku", dodao je treći. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija