• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2024

23:20

Trikovi koji ženu lakše dovode do višestrukih orgazama! Isprobajte ih - vrištaćete od zadovoljstva

Shuterstock

Ljubav

Trikovi koji ženu lakše dovode do višestrukih orgazama! Isprobajte ih - vrištaćete od zadovoljstva

Podeli vest

Uz ove savete lakše ćete se opustiti i intenzivno uživati sa partnerom.

Evo kako svaka žena može da postigne veće zadovoljstvo u krevetu:

Upravljajte svojim emocijama

Upravljanje emocijama je prvi korak na putu ka višestrukim orgazamima - nakon toga sledi stvaranje uzbuđenja. Sledeći korak je učenje kako da se opustite.

Dublji orgazami su veoma intenzivno stanje oslobađanja, tako da morate biti voljni da zaronite u nepoznato i pustite se. Kada vaš stav počne da se menja, dva ili više orgazma mogu da postanu nešto sasvim normalno.

Foto: Shuterstock

 

Usporite

Muška izdržljivost je ključna za žene da postignu veći nivo zadovoljstva i više orgazama.

 Prosečnom muškarcu je potrebno tri do sedam minuta do vrhunca. Istovremeno, prosečnoj ženi je potrebno 10 do 20 minuta.

Ovo je neusklađenost koju naučnici nazivaju "jaz uzbuđenja". Postavlja se pitanje 'Kako zatvoriti tu pukotinu?'. Ženska predigra je jedna od najboljih tehnika jer vam omogućava da pre njega krenete na put seksualnog uzbuđenja.

Foto: Shuterstock

 

 

Dozvolite mu da bude uspešan

Za muškarca nema ništa lepše od toga da vidi ženu koja doživi orgazam, ili nekoliko njih.

Većina muškaraca je velikodušna i spremna da pruži mnogo zadovoljstva svojoj partnerki. Oni vole kada žena uživa u višestrukim orgazmima. Ali mnoge žene imaju problema da prihvate toliku pažnju i oslobode se erotskog fokusa na sopstveno zadovoljstvo.

Ako želite da doživite uzbuđenje, dozvolite sebi da budete zvezda tog seksualnog iskustva. Ako imate neke dileme u glavi poput 'sebična sam, previše uživam', zapamtite da je pružanje zadovoljstva svom muškarcu veliko zadovoljstvo. Zapamtite - blokade u glavi će smanjiti efekat svake stimulacije.

Foto: Shuterstock

 

 

Pomozite mu

Za većinu žena, ruke i usta njihovog partnera su najbolje oruđe koje će im pomoći u vrhuncu, pa se uverite da on tačno zna kako i gde da ih koristi.

Pokažite mu gde želite da vas dodirne, a zatim ga pustite da istražuje.

 Mnoge žene vole kombinaciju oralnog seksa sa nekoliko prstiju unutra. Ovo funkcioniše iz dobrog razloga, omogućava mu da stimuliše i spoljašnji i unutrašnji deo klitorisa. Pomerite njegove ruke tamo gde želite da svrši i, naravno, dajte mu zvučnu povratnu informaciju kako bi znao da je na pravom mestu, i tako sve dok ne dođete do vrhunca.

Foto: Shuterstock

 

Pravite malu pauzu

Nakon prvog orgazma, odvojite trenutak ili dva da uživate u osećaju, pre nego što ponovo počnete da gradite uzbuđenje. Vaš sledeći orgazam može biti samo nekoliko minuta kasnije.

Fokusirajte  se na disanje. Kada su ljudi seksualno uzbuđeni, imaju tendenciju da zadrže dah ili dišu plitko. Što više vežbate duboko disanje, više ćete se opustiti i povećati snagu i zadovoljstvo svog orgazma.

Foto: Shuterstock

 

 

Fokusirajte se

Kada se približite vrhuncu nastavite sa stimulacijom klitorisa. Većina žena na svetu ne doživljava orgazam samo zahvaljujući penetraciji, već zahvaljujući stimulaciji klitorisa.

Za većinu žena to je način na koji mogu da dođu do punog, višestrukog orgazma tokom seksa.

Foto: Shuterstock

 

 

Ostanite povezani

Dublji vaginalni orgazami zavise od dubokog stanja oslobađanja. To je osećaj da ste na istoj talasnoj dužini kao i vaš partner.

Održavanje kontakta očima sa njim je veoma intenzivno iskustvo, koje vas istovremeno  tera da budete ranjivi i otvoreniji.

U tome je tajna  dubljih orgazmičkih iskustava, prenosi portal Shape


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske
Društvo

Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske

Republički geodetski zavod, Republička uprava za geodetske i imovinsko-pravne poslove Republike Srpske, Vojnogeografski institut „General Stevan Bošković“, Udruženje geodetskih organizacija Srbije – UGOS „Geoudruženje“ i Društvo geodetskih inženjera i geometara Republike Srpske, ima čast da najavi Prvi sabor geodeta Srbije i Srpske, koji će se održati, od 13. do 15. oktobra 2024. godine u hotelu „Fruške terme“ na Fruškoj gori.

15.09.2024

11:45

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija