• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.G.

18.03.2024

11:30

Novo šokantno izdanje Bjanke Censori! Pred sopstvenom majkom se pojavila ovakva (FOTO)

Profimedia

Moda i lepota

Novo šokantno izdanje Bjanke Censori! Pred sopstvenom majkom se pojavila ovakva (FOTO)

Podeli vest

Bjanka Censori je ovaj put obukla haljinu, koja je povremeno otkrivala njenu golu zadnjicu.

Bjanka Censori, supruga Kanjea Vesta, već duže vreme zapanjuje javnost svojim odevnim kombinacijama. 

Mnogi tvrde da je zapravo Kanje tera na ovakvo ponašanje, a PR stručnjak Mark Borokovski je otkrio nedavno šta on smatra da stoji iza svega toga (pročitajte na linku OVDE).

U svakom slučaju, Bjanka ne odustaje od svojih eksplicitnih izdanja, čak ni u društvu svoje majke.

Bjanka je sa majkom nedavno uslikana kada su išle u kupovinu, u Los Anđelesu, a tom prilikom je obukla ultra kratku haljinicu. Prilikom skoro svakog koraka, haljina se podizala i otkrivala njenu golu zadnjicu, pa se pretpostavlja da Bjanka ni ovaj put nije imala donji veš ili je možda eventualno nosila tange. 

Ceo stajling je upotpunila dokolenicama, obula je cipele sa nižom štiklicom, kosu je podigla u punđicu i dodala je još nekoliko komada nakita. 

Šta vi mislite o ovom njenom izdanju?




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija