• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2024

12:30

Provokativne i glamurozne haljine na otvaranju Filmskog festivala u Veneciji! Ove zvezde su bile magnet za poglede (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

Provokativne i glamurozne haljine na otvaranju Filmskog festivala u Veneciji! Ove zvezde su bile magnet za poglede (FOTO)

Podeli vest

Pored Monike Beluči, Sigurni Viver i Džene Ortege, mnoge slavne glumice su zablistale na crvenom tepihu, na otvaranju 81. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji.

Venecijanski filmski festival otvoren je premijerom filma  "Beetlejuice Beetlejuice" reditelja Tima Bartona, emotivnog partnera Monike Beluči.

Monika i Tim su se pojavili na crvenom tepihu u elegantnom i glamuroznom izdanju. Ona je nosila crnu haljinu sa uskim donjim delom i zanimljivim i raskošnim dekolteom sa puf rukavima. Nosila je i zanimljivu tirkiz ogrlicu sa crvenim kamenom i delovala veoma zanosno.

Sigurni Viver, koja je dobila nagradu Zlatni lav za životno delo, odabrala je glamurozan komplet - sjajni dekoltirani blejzer i jednostavnu dugu crnu suknju koja je sezala do poda.

Posebnu pažnju na crvenom tepihu privukla je mlada glumica Džena Ortega. Ona je nosila dugu crvenu haljinu od tila, golih leđa, s plisiranim donjim delom. Potpuno providna haljina otkrila je crvene gaćice.

Gornji deo haljine je u obliku srca, s tankim bretelama, a crnokosa glumica je ovaj provokativan stajling upotpunila zlatnim nakitom i jačom šminkom.

Vinona Rajder, koja se nije pojavljivala na filmskom plattnu 15 godina, odabrala je suknju od tila, koju je iskombinovala sa belom košuljom i kratkim sakoom. Kosa joj je bila skupljena u visoku punđu, a bila je našminkana u blažim tonovima.

Glumica Kejt Blanšet je za venecijanski crveni tepih odabrala dugu i efektnu metalik haljinu, potpuno usku i u bež tonu. Haljina je imala zanimljiv nastavak - tanak, horizontalni lanac preko ramena.

Kejt je imala  jednostavu frizuru - pustila je plavu kosu dužine do ramena i blago je uvila, a šminka je bila u diskretnim ružičastim tonovima.

Glumica Kamil Kotin pojavila se u atraktivnoj zagasito-crvenoj haljini sa golim leđima,

Na festival su juče pristigle i glumice Mirijam Leone, koja je bila u jednostavnoj, tamno zelenoj haljini, i Anđelina Džoli, koja je u Veneciju došla u braon haljini sa zanimljivim dekolteom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav! (VIDEO)
Live TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav! (VIDEO)

Anastasija Đ. bivša devojka Uroša Blažića svedočila je prošle godine u Smederevu. Ona je počela da se zabavlja sa njim nakon što je prestala da radi kod njega. Veza je trajala svega nekoliko meseci. Prvih mesec dana, veza je bila lepa, ali kasnije je počela da ga se plaši. On je, prema njenim rečima držao pištoj ispod jastuka i jednom prilikom joj pretio da će da je udari. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su primarijus patolog i stalni sudski veštak Radoslav Radosavljević i specijalista sudske medicine i stalni sudski veštak Ljubiša Božić.

29.08.2024

09:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu
Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika – Velika Gospojina danas se proslavlja širom Kosova i Metohije, uprkos gotovo svakodnevnom teroru šiptarske vlasti koju predvodi Aljbin Kurti.

28.08.2024

13:28