• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.08.2024

06:40

Dnevni horoskop za četvrtak 29. avgust! Device flertuju, Lavovi imaju finansijske probleme, a evo ko je uspešan na poslu

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za četvrtak 29. avgust! Device flertuju, Lavovi imaju finansijske probleme, a evo ko je uspešan na poslu

Podeli vest

Ovnovi koji se bave kreativnim zanimanjima biće danas uspešni.

Uzbudljiv astrološki dan je pred nama.

Evo šta možete da očekujete:

OVAN


LJUBAV: Može se desiti da vam se dopadne neko s kim radite ili koga znate preko posla. POSAO: Uspeh onima koji se bave kreativnim zanimanjima. ZDRAVLJE: Solidno.

BIK


LJUBAV: Neće biti šansi da napravite neki bitan pomak ako ste sami. POSAO: Problemi onima koji se bave transportom, logistikom i administracijom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BLIZANCI


LJUBAV: Situacija će biti nestabilna, pre svega, zbog vaše nervoze i želje da budete slobodni. POSAO: Moguć raskid ugovora ili problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Nesanica.

Foto: Shuterstock

 

 

RAK


LJUBAV: Bićete zbunjeni osećanjima i donekle nezadovoljni jer ćete imati prevelika očekivanja. POSAO: Prilike će se same nuditi, a to će uneti nemir. ZDRAVLJE: Promenljivo.

LAV


LJUBAV: Provešćete vreme u društvu privlačnih osoba, a možda ćete se zaljubiti u nekog iz kruga prijatelja. POSAO: Mogući su problemi u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Pad vitalnosti.

DEVICA


LJUBAV: Danas ćete biti dobro raspoloženi, flertovaćete i imati sreće u ljubavi. POSAO: Moguća selidba kancelarije i veće promene, pogotovo ako imate sopstveni biznis. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shuterstock

 

 

VAGA


LJUBAV: Lako možete naći ljubav na mestu zabave. Od danas ćete imati i više volje i više prilika da izlazite. POSAO: Promena u oblasti finansija. Bićete umetnički inspirisani. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPIJA


LJUBAV: Možda nećete imati prilike za ljubav, zbog toga ćete biti frustrirani, ali najbolje je da jednostavno sačekate bolje vreme. POSAO: Problemi na poslovnom putovanju. ZDRAVLJE: Migrena.

STRELAC


LJUBAV: Tenzija i nestabilnost, pre svega, zbog partnerove sebičnosti. POSAO: Želećete da se osamostalite jer vam je dosta sukoba kojima ste izloženi kad radite za druge. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shuterstock

 

 

JARAC


LJUBAV: Družićete se i to je najbolje čemu možete da se nadate. Nećete uspeti da nađete ljubav. POSAO: Mogući problemi i promene u vezi sa nekretninama. ZDRAVLJE: Stres loše utiče na vas.

VODOLIJA


LJUBAV: Srešćete više zanimljivih osoba, ali će vam biti jasno da nijedna od njih nije zainteresovana za ozbiljnu vezu. POSAO: Situacija će biti zadovoljavajuća. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE


LJUBAV: Imaćete problema u ljubavnom životu zbog toga što nećete biti raspoloženi za ljubav. POSAO: Društvene veze će vam pomoći u karijeri. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav!
Live TV

Uroš Blažić poslao jezivu poruku, pa otišao da puca! Svedočenje bivše devojke masovnog ubice potvrđuje njegovu opasnu narav!

Anastasija Đ. bivša devojka Uroša Blažića svedočila je prošle godine u Smederevu. Ona je počela da se zabavlja sa njim nakon što je prestala da radi kod njega. Veza je trajala svega nekoliko meseci. Prvih mesec dana, veza je bila lepa, ali kasnije je počela da ga se plaši. On je, prema njenim rečima držao pištoj ispod jastuka i jednom prilikom joj pretio da će da je udari. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su primarijus patolog i stalni sudski veštak Radoslav Radosavljević i specijalista sudske medicine i stalni sudski veštak Ljubiša Božić.

29.08.2024

09:56

Još jedna država uključuje se u rat u Ukrajini? Zapad jedva čeka eskalaciju sukoba! (VIDEO)
Live TV

Još jedna država uključuje se u rat u Ukrajini? Zapad jedva čeka eskalaciju sukoba! (VIDEO)

Moskovske trupe preuzele kontrolu u naselju Komišivka u Kurskoj oblasti. Ruske jedinice protivvazdušne odbrane uništile su 12 ukrajinskih letilica. Ukrajinske snage pokušavaju da probiju i južnu rusku granicu. Kremlj odbacio mirovni plan Zelenskog. Akcija izraelske vojske na Zapadnoj obali. Izrael potvrdio da je izveo napad u Siriji. Na ovu temu u "Ratu uživo" govorili su novinar Nikola Jović i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.08.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu
Srbija

Ovako Srbi slave Veliku Gospojinu na Kosmetu

Jedan od najvećih pravoslavnih praznika – Velika Gospojina danas se proslavlja širom Kosova i Metohije, uprkos gotovo svakodnevnom teroru šiptarske vlasti koju predvodi Aljbin Kurti.

28.08.2024

13:28