• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2024

16:00

Glamurozna sirena haljina i šlep koji se vuče po crvenom tepihu! Rejčel Vajs je mamila uzdahe svojom pojavom (FOTO)

Tanjug/AP

Moda i lepota

Glamurozna sirena haljina i šlep koji se vuče po crvenom tepihu! Rejčel Vajs je mamila uzdahe svojom pojavom (FOTO)

Podeli vest

Glumica Rejčel Vajs (54) je na Filmskom festivalu u Veneciji zablistala u tamno plavoj svetlucavoj haljini pojavivši se zajedno sa suprugom, glumcem Danijelom Krejgom.

Rejčel Vajs je zanosnu sirena haljinu odabrala za premijeru filma  "Queer" na 81. Filmskom festivalu u Veneciji. 

Haljina tamno plave boje je od čvrstog, sjajnog materijala koji se presijava. Gornji deo u obliku korseta ima naglašen dekolte, a donji deo prati liniju tela i seže do poda. 

Posebno zanimljiv deo haljine bio je dugačak šlep od tankog materijala, koji se vukao po crvenom tepihu. 

Otmeno i glamurozno izdanje glumica je upotpunila impresivnom ogrlicom sa dragim kamenjem i efektnim minđušama. Odabrala je frizuru sa blagim talasima i intenzivniju šminku - naglasila je oči tamnijom senkom, imala je ružičasto rumenilo i intenzivno crveni ruž za usne.

I njen suprug Danijel Krejg odabrao je elegantnu odevnu kombinaciju. Nosio je belo odelo i belu košulju, kao i elegantne braon cipele. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Ovde, ba, imamo neki problem! Ekskluzivno: Prvi Silasov trener otkriva kakvog igrača je dovela Zvezda!
Crvena zvezda

Ovde, ba, imamo neki problem! Ekskluzivno: Prvi Silasov trener otkriva kakvog igrača je dovela Zvezda!

Crvena zvezda je dovela fantastičnog napadača, koji može da igra na više pozicija u ofanzivi. Reč je o momku koji nikad nije pravio probleme, posvećen je i ima sve kvalitete da igra u top evropskim klubovima. U najkraćem, tako opisuje Silasa Katompu Mvumpu (25) njegov prvi trener i čovek koji ga je otkrio, bosanski stručnjak Mehmed Baždarević (63) u ekskluzivnom javljanju za Informer.

04.09.2024

17:12

Planeta

Zabava

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini
Kultura

Preminula glumica Rada Đuričin u 91. godini

Danas je u Beogradu preminula Rada Đuričin, jedna od najznačajnijih jugoslovenskih i srpskih glumica i dugogodišnja članica ansambla Jugoslovenskog dramskog pozoršta, saopštilo je pozorište.

04.09.2024

13:13

Džet set

Srbija