• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2024

16:00

Frizer princeze Dajane otkrio šokantne detalje iz njenog života! Imala je poseban smisao za humor i histerične šale, a u torbi je stalno nosila jednu stvar

Reuters

Moda i lepota

Frizer princeze Dajane otkrio šokantne detalje iz njenog života! Imala je poseban smisao za humor i histerične šale, a u torbi je stalno nosila jednu stvar

Podeli vest

Frizer Ričard Dalton, koji je deset godina sarađivao sa princezom Dajanom, je objavio knjigu "Sve ima veze sa kosom - Moja decenija sa Dajanom". U njoj je izneo razne detalje iz princezinog života, koji do sad nisu bili poznati.

Frizer Ričard Dalton je u svojoj knjizi prepričao mnoge doživljaje sa princezom Dajanom i ponovo dokazao zašto je ona bila omiljena princeza, osoba koju su mnogi obožavali.

- Nakon što sam je viđao svaki dan više od jedne decenije, bilo je zabavno oživljavati sećanja pišući knjigu - rekao je Dalton.

Foto: profimedia

 

 

Histerične šale i neverovatan smisao za humor

On je rekao da je knjigu napisao i da bi pokazao koliko je Dajana bila duhovita i zabavna. 

U knjizi, Dalton se prisetio Dajaninog "neverovatnog i pomalo opakog smisla za humor“.

- Njene šale su bile malo histerične. Dajana je stalno pričala viceve ​​i šalila se. a njen smisao za humor je povremeno bio veoma nestašan -rekao je Dalton.

Uvek je imala plastičnu povraćku ili plastični pseći izmet u torbi, kako bi ih stavila ljudima na sedišta kada smo dugo putovali ili leteli. Bila je histerično zabavna i volela je da se šali sa svima nama - navodi Dalton, koji je sa princezom sarađivao od 1981. do 1991.

Foto: profimedia

 

Često se smejala životu

Dajanin frizer je u knjzi otkrio manje poznate detalje o Dajani.

- Njena duhovita strana je bila veoma slatka. Samo je želela da bude "normalna" i bila je kao i svi mi. Dajana se često smejala životu - napisao je Dalton.

On se u knjizi prisetio anegdote, kada je jedan od pasa kraljice Elizabete došao do Dajane i počeo da joj liže nogu.

- Pomazio sam ga, pošto volim pse, kada je Dajana prišla i korgi je počeo da joj liže noge. Ona je pitala: "Čiji je to pas?". Ja sam joj rekao da je to novi ljubimac njene svekrve. Ona se nasmejala i rekla da ga sklonimo "da joj ne bi olizao sav lažan ten sa nogu" - prisetio se nekadašnji Dajanin frizer.

Foto: profimedia

 

 

Bila je mnogo lepša uživo

Dajana je bila veoma posvećena svojim obavezama, a frizer koji je radio sa njom veoma dugo, navodi da je princeza bila mnogo lepša uživo nego na snimcima i fotografijama.

Dalton je rekao da se nada da će njegova knjiga podsetiti na Dajaninu lepotu i smisao za humor, kao i na to koliko je ona bila divna i iskrena osoba. 

Nadam se da će to inspirisati ljude da budu ljubazni i da se prema drugima ophode sa saosećanjem, baš kao što je Dajana činila dok je bila živa - rekao je Dalton, a prenosi People.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!
Srbija

A za Maru - zlatnik! Najbolja je u svojoj klasi!

Apsolutni šampion 57. Međunardnog poljoprivrednog sajma u Svilajncu je krava muzara Mara! Mara je ljubimica Aleksandra Jeremića iz sela Vojska, a u konkurenciji 70 grla simentalske rase goveda bila je najbolja!

11.09.2024

18:35