• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Ognjenović

15.09.2024

12:00

Top stilovi šminkanja za jesen 2024! Srpkinjama će jedan trend teško pasti - Retko kome stoji!

profimedia

Moda i lepota

Top stilovi šminkanja za jesen 2024! Srpkinjama će jedan trend teško pasti - Retko kome stoji!

Podeli vest

Kako se jesen približava, svet lepote donosi niz uzbudljivih trendova u šminkanju koji će obeležiti novu sezonu. Ove godine, pripremite se za kombinaciju svežih i sofisticiranih tonova.

Kako se nova sezona približava, vreme je da istražimo najnovije trendove u svetu šminke koji će dominirati jesenjom scenom 2024. godine.

Smeđi tonovi 

Jedan od ključnih trendova ove jeseni je "latte makeup", koji je stekao značaj tokom leta i nastavlja da osvaja srca ljubitelja šminke. Ovaj stil donosi sofisticiranost i svežinu kroz bogate smeđe tonove. Uz nijanse cimeta, karamele i čokolade, monohromatski izgled za oči, usne i obraze pruža elegantnu alternativu klasičnoj crnoj. 

Foto: EPAIMAGES

 

Sjajan na početku oka

Foto: Profimedia

 

Sjajni detalji su ponovo u centru pažnje. Za isticanje očiju, koristite metalik nijanse u unutrašnjim uglovima očiju. Dodajte srebrni sjaj kako biste naglasili efekat smokey očiju, a metalik tonovi u pregibu oka pružaju jedinstven obrt. Ovaj trend dodaje dubinu i neodoljivu privlačnost vašem izgledu.

Sjajevi

Foto: Foto: Profimedia

 

Ni ove jeseni se neće vratiti klasični mat karmini. Ove godine je takođe obavezan sjaj koji će vizuelno dati veći volumen usana. 

Dramatični tonovi

Foto: Printscreen

 

Iako je i dalje zastupljen "prirodan izgled" šminkanja, čini se da se na scenu vraćaju dramatični tonovi šminkanja. Ono što je dobro jeste da se oni savršeno se uklapaju u ovaj period godine, pa se preporučuje smanjenje upotrebe bronzera i pojačavanje ajlajnera. Gotički glamur donosi suptilnu interpretaciju nijansama smeđe, sive i crne. Guste trepavice i ajlajner dodaju dozu sofisticiranosti i dramatičnosti ovoj estetici.

Tanke obrve

Foto: Tanjug/AP

 

Srpkinje posebno sada neguju prirodan izgled obrva koje su veoma guste i raščešljane, pa se čini da će ovaj trend našim ženama veoma teško pasti. Uskoro na scenu stupaju tanke obrve, ne ultratanke ni previše naglašene već prosto one koje ne upadaju u prvi plan. Iako većini stoji deblji oblik, sada je vreme za promenu. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija