• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Ognjenović

17.09.2024

16:00

5 boja kaputa biće hit jesenje sezone 2024. godine! Budite prve koje će prošetati ovaj trend i izdominirajte!

profimedia

Moda i lepota

5 boja kaputa biće hit jesenje sezone 2024. godine! Budite prve koje će prošetati ovaj trend i izdominirajte!

Podeli vest

Ove jeseni, kaputi u pet ključnih boja biće apsolutni hit! Od prirodnih tonova do upečatljivih nijansi, otkrijte kako da unapredite svoj stajling i budete prve koje će zablistati u najnovijim trendovima za jesen 2024. godine!

Sigurno već imate u svom ormaru jedan klasičan kaput, ali ove jeseni vreme je da osvežite garderobu nekim od prirodnih tonova koji su apsolutni hit!

Boje poput smeđe, bež, zelene i sive dominiraće ulice, pa evo nekoliko saveta kako ih možete nositi.

Smeđa

Foto: profimedia

 

Topla i elegantna, smeđa boja kaputa savršen je izbor za svakodnevne kombinacije. Ova boja se odlično slaže sa trapericama, neutralnim tonovima, ali i zlatnim ili bronzanim detaljima. Smeđi kaput daje osećaj udobnosti, a uz prave aksesoare može biti i vrlo sofisticiran.

Bež

Foto: profimedia

 

Ako volite sveden i klasičan izgled, bež kaput je pravi izbor. Ova boja daje profinjen ton svakom outfitu, a lako se kombinuje sa tamnim ili svetlim nijansama. Odličan je izbor za poslovne prilike ili šetnju gradom jer zrači elegancijom i jednostavnošću.

Zelena

Foto: profimedia


Ova boja kaputa donosi suptilnu dozu boje, a opet ostaje dovoljno neutralna da se uklopi u gotovo svaki stil. Ovaj ton zelene boje je odlična za one koji vole nešto drugačije, ali i dalje žele da ostanu u okvirima prirodnih tonova. Idealno se kombinuje s bež, smeđim i tamnijim nijansama.

Siva

Foto: profimedia

 

Sivi kaput je uvek dobar izbor, naročito za one koji žele minimalistički i urban izgled. Ova boja odiše stilom i praktičnošću, a može biti savršen osnov za modnu igru s detaljima poput šalova, kapa i torbi u jačim bojama. Siva je univerzalna i nepogrešiva, bilo da se odlučite za svetlije ili tamnije nijanse.

"Burgundy"

Foto: profimedia

 

Za kraj, ne zaboravimo burgundy kaput, nijansu koja je počela da stiče popularnost u proleće i ne pokazuje znakove zaustavljanja. Ova boja podseća na bogato vino i opalo javorovo lišće, pa nije ni čudo što se zadržala među vodećim trendovima za jesen 2024. Bilo da se odlučite za kaput u ovoj živopisnoj boji ili za detalje kao što su rukavi, kragna ili dugmad, burgundy je savršen način da dodate dašak sofisticiranosti i stila svakodnevnim kombinacijama.

Izaberite kaput u boji koja odgovara vašem stilu i budite spremni za hladnije dane s puno stila!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo su pravila za putovanje u EU od 10. novembra! Aleksandar Seničić objasnio kako će aplikacija funkcionisati, kome ne treba dozvola i ko je neće plaćati
Društvo

Ovo su pravila za putovanje u EU od 10. novembra! Aleksandar Seničić objasnio kako će aplikacija funkcionisati, kome ne treba dozvola i ko je neće plaćati

Nova pravila za ulazak u zemlje Evropske unije donose značajne promene koje će uticati na sve putnike. Evropski sistem putnih informacija i autorizacija (ETIAS) predstavlja novi način prijavljivanja za ulazak, ali kako se on razlikuje od tradicionalnih viza? O ovim ključnim pitanjima i njihovim praktičnim implikacijama razgovarali smo u emisiji "Blic Dan" sa Aleksandrom Seničićem, direktorom Nacionalne asocijacije turističkih agencija.

17.09.2024

18:04

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija