• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2024

22:00

Vlasnici apartmana progovorili o najgorim gostima! Nemilice troše struju, ostavljaju đubre i kradu peškire, ali to nije sve

Shuterstock

Putovanja

Vlasnici apartmana progovorili o najgorim gostima! Nemilice troše struju, ostavljaju đubre i kradu peškire, ali to nije sve

Podeli vest

Vlasnici nekretnina, koji ih iznajmljuju gostima, podelili su svoja najgora iskustva. Nećete verovati kako se neki ljudi ponašaju u iznajmljenim apartmanima.

Iskustva mnogih vlasnika stanova i apartmana su zaista neverovatna. 

Ogroman račun za struju

Tako  Ešli Klas iz Severne Karoline iz SAD,  iznajmljuje kuću za nekoliko osoba.

Ona je navela da su njeni gosti u kući boravili tri meseca i za sobom ostavili čiste sobe i ocenu od pet zvezdica. Činilo se da su idealni gosti. Međutim, Ešli je uskoro dobila šokantan račun za struju od 1300 evra.

U početku nije bila sigurna zašto je račun toliko visok, ali kada je pogledala snimak nadzora otkrila je razlog.

Gosti su u kuću uneli ne samo stanicu za punjenje električnih vozila, već i najmanje deset računara, koji su korišćeni za rudarenje kriptovaluta. Klas je objasnio da im je jeftinije da iznajme kuću u kojoj bi drugi plaćali račune za struju nego da rudare kriptovalute kod kuće.

Kada je vlasnik pozvao goste i zamolio ih da plate račun, oni su u početku odbili, ali su na kraju pristali.

Foto: Shuterstock

 

Psi nisu dobrodošli

Vlasnici kuća i apartmana koje izdaju objavili su razna neprijatna iskustva sa gostima.

Tako je jedan vlasnik apartmana naveo da više ne dozvoljava gostima da dovode pse.

- Još uvek mogu nekako da razumem psa koji grize nameštaj, ali ostaviti pseću kaki nasred kupatila je zaista nepristojno.

Foto: Shutterstock

 

Polomljen krevet i đubre na sve strane

- Moji gosti su se žalili da je more previše bučno jer se noću čuje talas. A bilo je i drugih situacija, od paljenja kuhinje, razbijanja tuš-kabina, poplava itd...- rekao je jedan vlasnik apartmana.

- Moji gosti su mi polomili krevet pre dve godine -rekao je jedan vlasnik apartmana.

Mnogi vlasnici su se žalili da su goti prljavi i neuredni.

 - Jednom su mi gosti ostavili pet velikih vreća punih smeća, sa kojima su spavali u sobi. Posuđe je bilo prljavo: čaše, beštek, tanjiri, lonci... Sat i po nakon njih sam strugao samo sudove, da ne govorim o svemu ostalom - rekao je jedan vlasnik.

Foto: Shutterstock/Beta

 

 

Poplavljena kuhinja

 - Otvaram orman u kuhinji, gde se inače drže tanjiri i čaše, a unutra natrpano 90 odsto posuđa, tiganja, šerpi, čak i toster, i sve praktično neoprano, i gomila čaša do pola puna vode... Ceo ormarić je praktično bio uništen jer je sve bilo natopljeno - rekao je jedan vlasnik.

 - Imao sam goste koji dve nedelje nisu izlazili iz stana – kuvali su po ceo dan i, naravno, uključivali klimu na punu snagu jer im je bilo toplo zbog šporeta i rerne. Ne znam šta su radili, možda su kuvali zimnicu, ko zna. Posle toga sam podigao cenu klime. Ako želite klimu, platite pet evra više dnevno - ispričao je jedan vlasnik.

Foto: Shuterstock

 

 

Umazani peškiri 

- Najveće probleme smo imali sa mladima. U 50 odsto slučajeva su nam peškire zaprljali uljem za sunčanje, a neki su nam ukrali ili razbili sudove, pa čak i zaprljali zidove nogama do te mere da smo morali da ih farbamo - ispričao je jedan čovek.

 - Peškira nigde nema, nose ih na plažu, stavljaju na pod za kućne ljubimce ili kradu. Iako imamo i mašinu za pranje sudova, niko nikada nije ostavio čiste sudove, a kamoli da ih je sklonio, dodao je vlasnik apartmana, prenosi Pun kufer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!
Fudbal

Piksi pred Dansku: Nisu se promenili, znamo šta nas očekuje sutra!

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra gostuje Danskoj u Kopenhagenu (18.00, RTS, Arena premijum 1), u okviru drugog kola A divizije Lige nacija. Na konferenciji za medije uoči pomenutog meča svoja očekivanja i ambicije izneli su selektor Dragan Stojković Piksi (59) i defanzivac Strahinja Pavlović (23).

07.09.2024

17:30

Planeta

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!
dokazi

FBI šokirao, nema tajni! Rusi se ne mešaju u naše izbore imamo dokaze!

Američke vlasti nisu otkrile pokušaje stranih aktera da se direktno mešaju u predstojeće predsedničke izbore, predstavnici Kancelarije direktora nacionalne obaveštajne službe (ODNI), Agencije za sajber bezbednost i infrastrukturnu bezbednost (CISA) i Federalnog obaveštajnog biroa ( FBI) su izjavili.

07.09.2024

17:20

Zabava

Džet set

Srbija