SVINJSKI UŠTIPCI sa belim lukom i RUZMARINOM! Super brzi i ukusni obrok!

Shutterstock

16:31 Recepti 0

iće&piće | 18. 07. 2022.

SVINJSKI UŠTIPCI sa belim lukom i RUZMARINOM! Super brzi i ukusni obrok!

Sve tajne najboljih sinjskih uštipaka su u ovom receptu. Meso (može i juneće) pomešajte sa crnim i belim lukom, ruzmarinom i biberom, "bacite" na vatru i uživajte!

Sastojci: 

500 g mlevene svinjetine
glavica crnog luka
dve kašičice belog luka u granulama
pola kašičice ruzmarina
kašičica soli
pola kašičice bibera
malo ulja
malo iseckanog peršuna

Shutterstock

Svinjski uštipci sa belim lukom i ruzmarinom

Priprema: 

U činiji pomešati meso, sitno seckan crni luk, beli luk u granulama, ruzmarin, peršun, so i biber. Sve dobro sjediniti, pa od dobijene smese formirati uštipke. Premazati ih uljem i peći na roštilju ili u gril-tiganju dok meso ne porumeni sa svih strana.

Prijatno!



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.