• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

06.08.2019

11:26

(VIDEO) BAŠ GA MRZI DA HODA! Tvrdoglavi pas koji neće da se makne HIT na društvenim mrežama

Zanimljivosti

(VIDEO) BAŠ GA MRZI DA HODA! Tvrdoglavi pas koji neće da se makne HIT na društvenim mrežama

Podeli vest

Jedan pas u Americi legao je nasred njujorške ulice i digao sve četiri uvis dok ga je vlasnica bezuspešno molila da krene

Tvrdoglavi pas, koji je odbio da hoda sa vlasnicom, nasmejao je ljude širom sveta, nakon što je slučajni prolaznik podelio video na društvenim mrežama.

 

 

Na njemu se vidi kako je pas legao nasred trotoara u Njujorku, digao sve četiri uvis i odbijao da nastavi šetnju.

(VIDEO) KO KAŽE DA NE VOLE DA SE KUPAJU?! Ova kuca pod česmu ide sama!

Pored njega je stajala vlasnica, koja je na sve načina pokušavala da ljubimca podigne na noge, i natera ga da se makne, ali on je to uporno odbijao.

Ništa nije mogla, osim da se nasmeje i sačeka da se njen ljubimac odmori.

Snimak je pogledalo više od 3,3 miliona ljudi, koji su komentarisali da ih je baš oraspoložio posle zastrašujućih vesti o masakrima koji su se dogodili prošlog vikenda u Americi.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17