• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.01.2020

12:00

SLIKA TOPI SRCA! Zabeleženo u našem gradskom prevozu - pogledajte šta su uradili ovi BAKA I DEKA! Istopiće i NAJTVRĐA SRCA (FOTO)

Zanimljivosti

SLIKA TOPI SRCA! Zabeleženo u našem gradskom prevozu - pogledajte šta su uradili ovi BAKA I DEKA! Istopiće i NAJTVRĐA SRCA (FOTO)

Podeli vest

Predivni su!

Nepoznati baka i deka osvanuli su na jednoj Fejsbuk stranici, a njihova slike istopila je i najtvrđa srca.

NEOBIČAN AUTOBUS PROLETEO KROZ CENTAR BEOGRADA - svi gledali u čudu zbog JEDNE STVARI! Fotke preplavile društvene mreže (FOTO)

UŠLA U AUTOBUS SA KONJEM! Šou na ulicama Beograda - najnormalnije sela i uživala u VOŽNJI, a njega stavila... MA, HIT! (FOTO)

Naime, dok su se vozili, oni su se sve vreme držali za ruke.

To danas i nije tako često videti, pogotovo kada su u tim godinama, a putnik je podelio sliku sa svima.

"BUDI PAMETAN ČOVEK, NI SU SVI KINEZI IMA VIRUS, ON JE U KINI, MI SMO U SRBIJI!" Urnebesna objava kineske robne kuće u Srbiji nasmejaće vas do suza (FOTO)

 

(FOTO) VAU, VAU? Ova fotografija je IZAZVALA BURU zbog onoga što mladić ŠETA NA POVOCU!

U komentarima su se čak našalili da dekica liči na Entoni Hopkinsa.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Poznajem njega

pre 4 godine

Poznajem njega. Nije mu to supruga. To mu je neostvarena zivotna ljubav, pa sada pokusavaju da nadoknade propusteno, inace su udovica i udovac.

Mile

pre 4 godine

Moja tetka je tako stalno drzala tecu za ruku da ne odluta jer je imao alchajmera, cim oseti da je slobodan on smugne i bezi u ulicu u kojoj je odrastao da nadje oca i majku.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija