• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.08.2021

08:42

Mačka je ušla u kuću, a oko vrata je imala zakačenu poruku: Kada je vlasnica pročitala, BILA JE ZAPANJENA

Pixabay

Zanimljivosti

Mačka je ušla u kuću, a oko vrata je imala zakačenu poruku: Kada je vlasnica pročitala, BILA JE ZAPANJENA

Podeli vest

Tula, sibirska mačka stara 11 godina, imala je savršen sistem "prevare" uz pomoć kojeg je jela obilne obroke dva puta dnevno.

Naime, kada bi pojela hranu koju su joj njeni vlasnici dali, ona bi odšetala napolje i to pravo u lokalni restoran, gde joj je osoblje ponovo serviralo obilan obrok, misleći da je gladna.

Lukava maca dugo je uživala u duplim obrocima, a onda je njena igra razotkrivena. Jednog dana, vlasnica Nikol je primetila da je sa ulice došla sa papirom oko vrata.


Odmotala ga je, a unutra je pisalo: 


"Da li ova mačka ima kuću? Uvek je u našem restoranu!"


Žena nije mogla da zaustavi smeh kada je shvatila šta je njena ljubimica radila, i odmah je otišla u restoran, kako bi im objasnila da Tula nije beskućnica već samo dovoljno lukava da iskoristi priliku.


Tako je i saznala da je mačka prvo provela sate i sate mjaučući pored osoblja kako bi joj dali hranu, a onda su nastavili da je služe svakoga dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija