• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.09.2021

14:45

UPOZNAJTE SE SA NAJVEĆIM ZABLUDAMA OMILJENOG ODEVNOG KOMADA U ISTORIJI! Širi kroj više širi

Zanimljivosti

UPOZNAJTE SE SA NAJVEĆIM ZABLUDAMA OMILJENOG ODEVNOG KOMADA U ISTORIJI! Širi kroj više širi

Podeli vest

U istoriji mode nijedan komad odeće ne zauzima takvo mesto kao farmerice. Odgovaraju svim generacijama, uz malo stila prilagodljive su svim prilikama, zahvaljujući dizajnerima ima toliko modela da svako može da pronađe onaj koji mu odgovara, a i lako se održavaju

Ipak, za njih se vezuju i zablude, zbog kojih ih neki i izbegavaju. Razuverite se!

Skini-džins je za mršave ljude

Skini-džins farmerke imponuju gotovo svima jer vizuelno izdužuju noge i pogrešno je verovati da odgovaraju isključivo mršavim ženama. Žene s oblinama svakako bi trebalo da izbegavaju široke krojeve farmerki, jer će ih vizuelno još proširiti i skratiti im noge. Vrlo je važno, napominju stilisti, koju nijansu skini-farmerki ćete odabrati. Ako imate obline, svakako će vam bolje stajati tamne farmerke, a one jako blede ipak najbolje stoje vitkim ženama.

Farmerke treba oprati posle svakog nošenja

Džins je materijal koji je osmišljen da traje i da bude izdržljiv. Istina je da će vam farmerke posle svakog pranja biti čiste, ali isto tako će postajati sve slabije i bleđe. Ako želite da im produžite životni vek, perite ih što ređe i redovno ih provetravajte. Naravno, kada su prljave i kada šire neprijatne mirise, ne preostaje vam ništa drugo nego da ih ubacite u mašinu.

Foto: Pixabay

Širi kroj više širi

Ravne cipele odlično idu uz zvoncare

Ovo je potpuno pogrešno. Farmerke trapez kroja idu isključivo uz visoke potpetice. Pravilo je da bi zvoncare, kada nosite štikle, trebalo lagano da dodiruju pod. Nošenje zvoncara ili farmerki širokog kroja uz ravnu obuću vizuelno će vam samo skratiti noge, što nikako ne izgleda dobro.

Ako stajete u njih, kupujete ih

Farmerke su jedan od najzahtevnijih odevnih komada koji možete da kupite. Ne bi trebalo da ih kupujete samo zato što stajete u njih, već ako vam to uspe i zadovoljne ste kako vam stoje. Vodite računa o tome kako izgledaju otpozadi, da li su previše plitke, da li vam odgovara kroj s džepovima ili bez njih, kao i kakvi vam džepovi najbolje pristaju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija