• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.01.2022

18:52

VOLELA SAM ALKOHOL I DOŠLO JE DO TAČKE...Poznata manekenka progovorila o teškoj borbi sa porokom!

Zanimljivosti

VOLELA SAM ALKOHOL I DOŠLO JE DO TAČKE...Poznata manekenka progovorila o teškoj borbi sa porokom!

Podeli vest

Manekenka Bela Hadid otvoreno je progovorila o borbi sa depresijom i alkoholizmom. Naime, ona je alkoholom lečila anksioznost i depresiju

Bela je izjavila da ne zna kako je došlo do toga da pre šest meseci preseče i prestane da pije.

- Volela sam alkohol i došlo je do tačke kada sam čak i ja počela da otkazujem noćne izlaske za koje sam osećala da neću moći da se kontrolišem - rekla je manekenka.

Kada joj je lekar pokazao snimke kako alkohol utiče na mozak, Bela je rešila da prekine sa pićem.

Foto: printscreen instagram/bellahadid

Bela Hadid

- Ne osećam potrebu više za pićem jer znam kako će to uticati na mene u 3 ujutro kada se probudim s užasnim tegobama, razmišljajući o toj stvari koju sam rekla pre pet godina kada sam završila srednju školu - priznala je manekenka.

Hadid je takođe progovorila o svojim teškim borbama sa mentalnim zdravljem u intervju za WSJ. Manekenka je priznala da je bila na "čudnom" mestu psihički, te da joj je bio izazov čak i da izađe iz kuće i obuče garderobu, posebno još uz tegobe paparaca koji će je dočekati napolju.

- U prošloj godini bilo mi je jako važno da naučim da čak i ako ljudi pričaju o mom stilu, ako im se sviđa ili ako ne, nije važno, jer to je moj stil. Kad ujutru izađem iz kuće, razmišljam o tome čini li me ovo srećnom? Osećam li se dobro u ovome i osećam li se ugodno? - rekla je iskreno Bela Hadid.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija