• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

15.02.2022

18:09

SANJALI STE "VRELU AKCIJU" U JAVNOSTI? Nećete verovati ŠTA TO ZNAČI!

Zanimljivosti

SANJALI STE "VRELU AKCIJU" U JAVNOSTI? Nećete verovati ŠTA TO ZNAČI!

Podeli vest

Se*s u snu obično ne znači se*sualni čin, već je dublja poruka o skrivenom delu naše ličnosti - odraz problema koji nas muče u svakodnevnom životu, kao i dilema i pitanja s kojima se suočavamo. Tako šef nije šef, već vaša želja za dominacijom, a Bred Pit nije Bred Pit, već takođe želja, ali za pažnjom

Ako u poslednje vreme u snovima stalno "prevrćete" vruće scene se*sa, a ne znate šta je razlog tome, ovaj erotski sanovnik će vam sigurno biti od pomoći.

Traženje mesta za se*s

Ako sanjate da sve vreme sa partnerom tražite pogodno mesto za se*s, to može da znači da vam nedostaje intimnosti u vezi ili da se u vaš se*sualni život ušunjala monotonija. Ukoliko vam je traženje pogodnog mesta pritom i mučno, podsvesno ste zabrinuti za budućnost vaše veze.

Golotinja

U slučaju da se u snu nađete nagi, strahujete od razotkrivanja sopstvenih aktivnosti, kao i od osude. Ako nastojite da sakrijete svoju golotinju, ne želite da se otkrije neki deo vaše ličnosti, a ako vidite nagu osobu koja vam je odbojna, verovatno se pribojavate prave istine o toj osobi.

Foto: Shutterstock

Čin intime

Se*s u javnosti

Prijatelji ili članovi porodice koji kritikuju vašeg partnera ili vaš odnos mogu da podstaknu snove o se*su na javnom mestu. To ujedno može da bude i strah od izloženosti vašeg odnosa. Takođe, može da upućuje na osobu koja ne želi da pristane na neki odnos koji bi možda bio teško prihvaćen u njenoj bližoj okolini.

Se*s sa strancem

Prema teoriji čuvenog psihoanalitičara Karla Junga, svaka osoba ima svoju žensku i mušku stranu ličnosti - animus je muška energija žene, dok je anima ženska energija muškarca. Kod se*sa sa strancem suprotnog pola reč je o ravnoteži anime i animusa, spajanju muškog i ženskog aspekta vas samih. Ukoliko se*s nije traumatičan, može da bude znak ličnog rasta i razvoja.

Se*s sa poznatom osobom

Iako možda stvarno imate želju da spavate s Džordžom Klunijem, se*s sa poznatom osobom u snu ima potpuno različito značenje. Reč je o želji da dobijete više pažnje, slavu, bogatstvo, odobravanje ili ojačate društveni status.

Trojka

Snovi u kojima imate seks sa više osoba simbolišu vašu želju za više oslonca u životu, ali i narušeno samopouzdanje. Ako sanjate dominantnu ženu, najverovatnije vam nedostaje nešto u emotivnoj sferi.

Preljuba

Ako sanjate da varate partnera, nema razloga za paniku. Reč je o poteškoćama i nesigurnostima koje se javljaju u vezi. Ukoliko ste u snu vi osoba koja vara, verovatno osećate krivicu zbog nečega. U slučaju da ste prevarena strana, ne budite previše sumnjičavi - čin preljube nije stvaran, ali vaša nesigurnost jeste.

Foto: Shutterstock



Se*s s bivšim

Ne, to ne znači da želite da ponovno budete s tom osobom, već najverovatnije još uvek razmišljate o nekim nerazrešenim osećanjima. Ako ste u vezi s novim partnerom, san može da bude znak strahova u toj vezi. Obratite pažnju na prirodu se*sualnog iskustva i na to kako ste se osećali, to će vam dati uvid u to kakve emocije gajite prema bivšem.

Gej se*s

Ako na javi niste homoseksualne orijentacije, a sanjate se*s sa osobom istog pola, reč je o vašem samopouzdanju. U zavisnosti od toga kako se san završava, uglavnom se radi o prihvatanju onih delova vaše ličnosti koje, iz nekog razloga, niste prihvatali ranije. Homose*sualni se*s s prijateljem može da označava neke nesuglasice među vama, nesigurnost oko prijateljstva ili neki kvalitet, odnosno talenat koji on poseduje, a vi ga želite.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17