• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2022

12:07

ŠOK PRIZOR U PRODAVNICI! Beograđanka je stajala na kasi, a onda smo VIDELI OVO - scena koja se retko VIĐA (FOTO)

Pixabay

Zanimljivosti

ŠOK PRIZOR U PRODAVNICI! Beograđanka je stajala na kasi, a onda smo VIDELI OVO - scena koja se retko VIĐA (FOTO)

Podeli vest

Proleće je uveliko stiglo, a u jeku priča da u svetu nema ulja i brašna, jedna Beograđanka rešila je da se obezbedi i to ni manje ni više nego sa čokoladicama

Dok smo stajali na kasi u prodavnici, ljudi su čekali svoj red, a jedna žena rešila je da se obezbedi slatkišima za narednih mesec dana.

Taj prizor je nešto što je šokiralo mnoge, naročito što su svi okupirani kupovinom namirnica za svakodnevne potrebe.

Foto: informer.rs

Na kasi u prodavnici

Žena je kupila razne čkoladice da joj slučajno ne zafali neka u narednim danima. Svi su se pitali da li je ovo kupila za sebe ili više osoba. 

Da li ste nekada videli sličnu scenu? Zanimljivo je da na kasi ništa drugo nije imala sem slatkiša.

Anketa

Podsetimo se slučaja iz prodavnice gde je čovek došao da kupi sok, a onda je ugledao mačku. Urnebesna scena nasmejala je mnoge, a više o tome klikom na ovaj link.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

to je tako kad lujki das malo vlasti pa misli da je neko i nesto prolupala budala

Kalesu

pre 2 godine

Slične scene se redovno viđaju u našim velikim marketima, kada vlasnici malih radnjica krenu u snabdevanje svojih radnji. Svega na desetine komada, nekad i po dvoja kolica prepunih robe. A najgluplje mi je kada počnu da zgrću oberučke robu sa rafova, umesto da kulturno traže robu u paketima iz magacina. Lakše je i za prevoz do kase i za pakovanje po izlasku iz marketa. Dobro je da su se u marketima dosetili i posebne kase odredili za njih, jer pustite korenje čekajući, dok sva ta silna roba ne prođe kroz kasu.

Lui

pre 2 godine

Moja BRAĆO koja kupujete ništa :) Niko na onaj svet neće otići gladan , bez brige

Milamaki

pre 2 godine

Zena nije uzela nista posebno.Vise mi lici kao da je krenula kod unucica ili mozda na selo.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17