• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2022

12:53

DŽONI DEP SLAVIO POBEDU! Glumac uhvaćen u kafiću - veseo i srećan, a evo ko mu je pravio društvo (FOTO)

AP/Photo

Zanimljivosti

DŽONI DEP SLAVIO POBEDU! Glumac uhvaćen u kafiću - veseo i srećan, a evo ko mu je pravio društvo (FOTO)

Podeli vest

Suđenje između Džonija Depa i Amber Herd konačno je završeno nakon 6 nedelja, a glumac je u engleskom kafiću slavio pobedu sa muzičarima Džefom Bekom i Semom Fenderom

 Amber Herd mora da plati Depu 10,35 miliona dolara, a on njoj 2 miliona zbog klevete. Dakle Dep će biti dobar za 8 miliona dolara i 350 hiljada.

Džoni Dep je pobedio iako bivšoj mora da isplati 2 miliona zbog klevete, a onakon završetka suđenja je pirznao da se "vratio u život" i seo na pivo u engleski pab.

 

 

Iako je glumac nosio naočare, očigledno je bilo da je srećan zbog pobede, a društvo su mu pravili muzičari.

 

 

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije glumca u provodu jer je bio raspoložen, pa je dozvolio fanovima da ga snimaju i slikaju.

Kasnije sa u pratnji telohranitelja napustio pab. 

Amber Herd izgubila je na sudu od Džonija Depa, a mnogi se pitaju da li će imati 10 miliona dolara koje treba da mu plati. Ukoliko proglasi bankrot, neće morati da mu plati 10 miliona, nego samo 350 hiljada na konto sudske štete.

- Žao mi je što sam izgubila ovaj slučaj. Ali još sam tužnija što sam izgubila pravo koje sam mislila da imam kao Amerikanka - da govorim slobodno i otvoreno - rekla je ona.

 - Razočaranje koje osećam danas ne može se opisati. Slomljena sam što brdo dokaza nije bilo dovoljno da se suprotstavim velikoj moći i uticaju mog bivšeg muža -  rekla je Herd.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija