• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2022

15:00

OMILJENA ŽIVOTINJA OTKRIVA VAŠE OSOBINE! Pse vole odane osobe, a mačke oni koji su PAMETNI i POVUČENI

pexels.com

Zanimljivosti

OMILJENA ŽIVOTINJA OTKRIVA VAŠE OSOBINE! Pse vole odane osobe, a mačke oni koji su PAMETNI i POVUČENI

Podeli vest

Verovali ili ne, omiljena životinja može dosta toga da otkrije o vašem karakteru, kažu stručnjaci

Kako se odnosite prema njima govori i o odnosu koji imate sa prijateljima, partnerom, porodicom, kolegama. Ukoliko ste ljubitelj životinja, pogledajte šta one otkrivaju o vama.

PSI: Ako volite pse, to je znak da ste odana osoba. Umete da razumete druge i skloni ste praštanju. Mnogo držite do prijateljstva i umete da ga negujete. Niste čangrizavi, ali ni samokritični.

MAČKE: Ukoliko ste ljubitelji mačaka, veoma ste pametni, ali povučeni. Vi ste vrlo nezavisna, uzdržana i tajanstvena osoba. Osećajni ste i držite do izgleda. Niste opterećeni mišljenjem drugih.

Foto: pexels.com

Pas i mačka

KONJI: Osobe koje vole konje su ponosni, hrabri i spremni na avanture. U mnogim prilikama se osećate superiornim. Umete da vladate sobom i volite da rizikujete, čak i u ljubavi.

PTICE: Ako vam se dopadaju ptice, puni ste razumevanja za druge i vrlo otvoreni. Strpljivi ste i uporni. Ne očekujete mnogo od ljubavi, pa zato retko osećate razočaranost.

GMIZAVCI: Oni koji vole bilo koju vrstu gmizavaca su skloni riziku. Birate komplikovane situacije, jer vas one stimulišu na akciju.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija