• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

31.07.2022

09:31

MOŽEŠ SE VRATITI SAMO U SANDUKU! Na dan venčanja joj otac uputio JEZIVU PORUKU - i dalje razmišljam o tome!

Zanimljivosti

MOŽEŠ SE VRATITI SAMO U SANDUKU! Na dan venčanja joj otac uputio JEZIVU PORUKU - i dalje razmišljam o tome!

Podeli vest

Jedna devojka je otkrila kako joj je otac na dan venčanja, na veoma ružan način, saopštio da u slučaju razvoda, nije dobrodošla u njegovoj kući

Na jednom sajtu koji se bavi prikupljanjem ispovesti, devojka je otkrila kako je ono što je trebalo da bude njen najsrećniji dan, zapravo postao jedan od najbolnijih.

- Udala sam se pre dve nedelje. Sve je bilo bajkovito, sve do trenutka kada je moj otac prišao, šatro me zagrlio i šapnuo mi "ako misliš da se razvodiš, znaj da se u moju kuću možeš vratiti samo u sanduku". To me je toliko slomilo... Mislim, nisam ni pomislila da se ikad razvedem, zašto bih. Ali i dalje razmišljam o tome - napisala je devojka, a onda su usledili komentari podrške:

- Ja mu vala više nikad ne bi došla ni u goste. Smrad teški. Meni su moji roditelji na veridbi pred verenikom i njegovima rekli, dok smo živi, u ovoj kući će postojati jedan tanjir i jedan krevet za tebe. To ženama daje snagu. Srećom, nije mi nikada trebao, ali je bilo dobro znati.

Foto: Shutterstock

mlada

- Au strašno, to nije nikakav otac. Moja ćerka je još uvek veoma mala, ali nikada tako nešto ne bih ni pomislio, a kamoli izgovorio. Nije zaslužio ni da ga pogledaš više.

- Otac ti je dripac. Šteta što se nisi snašla da mu odgovoriš.

Roditelji ili oni koji će to tek postati, molim vas da nikad ne radite ovakve stvari svojoj deci. Toliko je žena koje u braku trpe svašta, jer nemaju drugu opciju. Jednom čoveku je potrebno da ima sigurnost i oslonac. Ako ćete ovako da se ponašate, bolje ni nemojte imati decu, samo im otežavate svojim "roditeljstvom".

- E raznih bolesnika. Kod mene bi bio precrtan za zauvek. A nasledstvo bih tražila za inat.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15