• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2022

11:04

LEONARDO DIKAPRIO JE TEŽAK 300 MILIONA DOLARA, A SVAKU DEVOJKU OSTAVLJA KADA NAPUNI 25 GODINA! Najpoželjniji neženja Holivuda živi u LUKSUZU, ali ne može da se SKRASI

Zanimljivosti

LEONARDO DIKAPRIO JE TEŽAK 300 MILIONA DOLARA, A SVAKU DEVOJKU OSTAVLJA KADA NAPUNI 25 GODINA! Najpoželjniji neženja Holivuda živi u LUKSUZU, ali ne može da se SKRASI

Podeli vest

Jedan od najplaćenijih holivudskih glumaca Leonardo Dikaprio (47) raskinuo je vezu sa manekenkom Kamilom Morone samo nekoliko meseci nakon što je proslavila 25. rođendan. Najpoželjniji neženja Holivuda živi u luksuzu, a iza sebe ima niz propalih veza sa ženama koje liče jedna na drugu, ali završavaju vezu sa njim kada napune 25 godina

Leovo bogatsvo se procenjuje na neverovatnih 300 miliona dolara. Vlasnik je skupih nekretnina, a pored skupih jahti, automobila i vila koje poseduje, glumac ima i svoje ostrvo. 

Milioni, avioni, kamioni

U Kaliforniji je potrošio oko  5,2 miliona dolara na rezidenciju u Palm Springsu, koja poseduje spa-centar, teniski teren, šest spavaćih soba, osam kupatila i veliku gostinjsku kuću. 

 

 

U njujorškom Grinič vilidžu kupio je i stan u vrednosti od 10 miliona dolara. Poseduje kuću u Malibuu, ali i stan u Njujorku u vrednosi od 8 miliona dolara.

Na prvi pogled Leo živi život iz snova, a žena ga obožavaju. Preoteklih godina menjao je žene, koje, kako mnogi tvrde, lične tipski jedna na drugu. Sve su mršave, vitke, manekenke i poneka brineta, među kojima je bila bivša Kamila Morone.

Foto: Reuters

Leo Dikaprio

Žene ga vole

Dikaprio je uvek bio na meti kritika jer je imao mlađe žene pored sebe, ali i zbog toga što se svaka veza završavala onda kada njegova izabranica napuni 25 godina.

 - Može se reći da sam sreću dobio na rođenju, a kasnije se to samo nastavilo. Moji roditelji su neverovatni ljudi. Raskinuli su kada sam imao godinu dana. Ali nikada, nikada se nisam osećao kao da živim u nepotpunoj porodici. Tata je uvek bio tu, i zajedno su me odgajali. Verovatno zato što su hipici - rekao je on.

Još kao mali dečak, Dikaprio je imao svoje snove i maštao da jednog dana postane glumac.

 

 

 - Odlučio sam da postanem glumac sa pet godina. I roditelji su me poslušno vodili na razne časove, na beskrajne audicije, prilagođavali svoj raspored mom. Mama je samo rekla: "Ti nikome ništa ne duguješ, možeš to da zaustaviš u svakom trenutku - otkrio je glumac i dodao:

I tata me je tešio posle neuspeha. Jednom sam briznuo u plač kada su me još jednom odbili, a on je rekao tako ubedljivo:

"Jednog dana ćeš dobiti ulogu. Nemam sumnje!"

Obogatio se posle "Titanika"

Leo je stekao veliku slavu u filmu Titanik, a zatim su usledili hitovi kao što su "Avijatičar", "Krvavi dijamant", "Vuk sa Vol Strita", "Povratnik" i mnogi drugi filmovi.

 

 

Glumac je ponovo na meti kritika javnosti jer mu je propala još jedna veza i to sa manekenkom koja je skoro proslavila svoj 25. rođendan, čime je potvrdio slutnje iz Holivuda da je i ovaj odnos osuđen na propast kada Kamila napuni određeni broj godina.

Leo i Kamila upoznali su kada je ona imala samo 10 godina i to preko kolege Al Paćina, koji se tada zabavljao sa njenom majkom.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17