• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

25.09.2022

12:11

MLADOŽENJA JE OSTAVIO NA DAN VENČANJA! O mladinom potezu bruji CEO SVET - svi joj ČESTITAJU, a gosti su bili PRESREĆNI! (VIDEO)

Zanimljivosti

MLADOŽENJA JE OSTAVIO NA DAN VENČANJA! O mladinom potezu bruji CEO SVET - svi joj ČESTITAJU, a gosti su bili PRESREĆNI! (VIDEO)

Podeli vest

Umesto da dozvoli da joj (bivši) mladoženja upropasti dan, devojka je odlučila da nastavi sa slavljem, sa svojim najbližim prijateljima i rodbinom

Kajli Stid (27) je trebalo da se uda taj dan, međutim saznala je da je verenik odustao i to bez da joj išta lično kaže i objasni.

Oni su se dogovorili da budu razdvojeni noć pre venčanja, a kako je do tada sve bilo u najboljem redu, Kajli nije ni sumnjala šta će se dogoditi.

- Bila sam u neznanju sve vreme. Planirali smo medeni mesec i za prošli Božić mi je poklonio ručno ispisan album sa uspomenama i razlozima zašto me voli. Stvarno ne znam zašto je to učinio, ali sad nije više ni važno - rekla je nesuđena mlada za TheSun i dodala:

- Kad sam saznala, bila sam u potpunom šoku. Sva šminka mi se razmazala i nisam mogla da zaustavim suze. Fotografkinja me je pitala zašto uprkos svemu ne provedem lep dan sa porodicom i prijateljima, i tada sam odlučila da ću nastaviti venčanje - rekla je.

Kajli nije želela da joj dan u potpunosti propadne:

- Bilo je mnogo posebnih trenutaka, moj ulazak, šetnja kroz prskalice koje varniče i udaranje svadbene torte. Svi su ostali uz mene. Bilo mi je jako važno da provedem ovaj dan i sa svojim roditeljima, koji su već u godinama i bojala sam se uvek da možda neće moći prisustvovati mom venčanju. Plesala sam sa svojim tatom, a prijateljice su bile uz mene sve vreme. Nisam htela da sav trud i novac uložen u ovo propadne i nisam htela da mi ovo bude tužan dan - rekla je mlada.

Gosti su bili presrećni što su mogli da ostanu i budu uz nju, iako je to bio težak dan za njihovu drugaricu.

Prijateljice su joj na još jedan način dale podršku, pokrenuvši kampanju kako bi se nesrećnoj mladi pomoglo sa troškovima, kao i sa novim, svežim početkom. Drugarice su istakle da mlada ovaj događaj nije zaslužila, dok je mladoženja odbio da komentariše.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija