• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.09.2022

09:20

BIVŠI ČLAN SAJENTOLOŠKE CRKVE OTKRIO ŠOK DETALJE! Evo šta su uradili Tomu Kruzu i Nikol Kidman

Zanimljivosti

BIVŠI ČLAN SAJENTOLOŠKE CRKVE OTKRIO ŠOK DETALJE! Evo šta su uradili Tomu Kruzu i Nikol Kidman

Podeli vest

Bivši član sajentološke crkve Majk Rinder objavio je knjigu "A Billion Years: My Escape From a Life in the Highest Ranks of Scientology" koja otkriva nove detalje o odnosu Toma Kruza i Nikol Kidman , ali i razloge zbog čega je došlo do razvoda ovog popularnog holivudskog para

U knjizi je navedeno da je Kruz snimao film u Londonu i da je počeo da ignoriše pozive vođe sajentološke crkve Dejvida Miskavigea.

Zbog toga je Dejvid poslao glavnog operativca crkve da izvrši "reviziju" glumca kako bi bio razuman i rešio se negativnih uticaja.

 

 

- Kruz je polako povučen nazad u svet sajentologije - napisao je Rinder - a to je izazvalo udaljavanje od njegove supruge Nikol.

Nikol je bila pretnja za crkvu

Rinder je napisao u knjizi da je Nkol posetila crkvu nekoliko godina pre udaje za Toma, ali da nikada nije bila zainteresovana za dešavanja unutar organizacije.

Foto: APfoto

Nikol i Tom sa princezom Dajanom

- Da nije bila gospođa Kruz nikada ne bi mogla da uđi na više nivoe u crkvi, nivoi tzv. operativnih tetana, zbog porodične veze sa psihijatrijom (otac Kidmanove je bio psihijatar) - rekao je autor i dodao da su vođe crkve smatrali Kidman kao pretnju i negativan uticaj na glumca.

Prisluškivanje telefona

Autor knjige je takođe napisao su iz sajentološke crkve unajmili privatnog detektiva koji je špijunirao Nikol i prisluškivao njene telefonske razgovore.

Sajentološke crkva je odmah reagovala na navode iz knjige.

- Crkva nikad nije naredila ili sudelovala u bilo kakvom ilegalnom prisluškivanju. Majk Rinder je nepopravljivi lažov koji želi da profitira na laži. Živi od toga što predvodi maltretiranje svoje bivše crkve i njenog vođe kroz lažne policijske izveštaje, propagandu i lažne priče u medijima  - rekli su za Page Six.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija