• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

25.01.2023

18:42

AKO NA OVAJ NAČIN slažete farmerke, donji veš, dukserice i drugu odeću, imaćete duplo više prostora u ormanu! (VIDEO)

Instagram/tumanualidades.de

Zanimljivosti

AKO NA OVAJ NAČIN slažete farmerke, donji veš, dukserice i drugu odeću, imaćete duplo više prostora u ormanu! (VIDEO)

Podeli vest

Kačenjem farmerki i dugih haljina na vešalicu ili određenim slaganjem košulja i dukserica i druge odeće, možete drastično uštedeti prostor u ormanu.

Mnoge devojke imaju dosta odeće, a malo prostora za njihovo odlaganje. Ipak, možda nije u pitanju prostor, već način na koji slažete tu odeću.

Farmerke možete kačiti na vešalice, kao i dugačke haljine, ali takođe i u nekoliko poteza složiti tako da u ormanu zauzmu što manje mesta.

Takođe, peškire, donji veš, dukserice, majice i košulje, možete složiti u samo par poteza, a iako su neke od njih "džombave", na ovaj način će biti prividno tanje.

Kako to sve izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početku teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija