• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

28.01.2023

16:27

VREĐA ME JER SAM TATINA NOVA DEVOJKA! Žena se požalila na ćerku od dečka, pa dobila neočekivane komentare!

Zanimljivosti

VREĐA ME JER SAM TATINA NOVA DEVOJKA! Žena se požalila na ćerku od dečka, pa dobila neočekivane komentare!

Podeli vest

Žena je otkrila da se zabavlja s čovekom koji ima tinejdžerku, ali da je ona stalno maltretira.

Na jednom sajtu koji se bavi objavljivanjem ispovesti, devojka je otkrila da ima problem sa ćerkom njenog dečka, koja je zapravo i vređa:

- Moj dečko ima ćerku iz prethodnog braka koja me mrzi. Jedini razlog je to što sam nova tatina devojka. Samo da napomenem da sam ga upoznala 2 godine nakon razvoda, nisam im rasturila brak. Živimo zajedno i presedne mi svaki vikend, jer ona tada dolazi. Samo gleda kako neku zvrčku da mi napravi, da nešto uništi, vređa me, provocira, samo čekam kad će fizički da nasrne. Inače me zove "tatina ku*va, ku*vetina, dr*lja" i slično. Razgovarala sam s njim milion puta, rekla koliko me to vređa, trpim kao budala, jer je u pitanju dete, doduše nije baš ni mala, ima 16 godina. On je svaki put u fazonu "u pubertetu je, teško joj je pao razvod, znaš kakvi su tinejdžeri, prihvatiće vremenom". Ne tražim da me voli, da se družimo, ne daj Bože da me gleda kao drugu mamu, samo da me poštuje. Nisam ja kriva što su joj se roditelji razveli, niti otac sada zauvek ne sme nikoga da ima. Nije mala pa da ne razume - napisala je ova devojka, a onda su usledili i komentari:

Foto: Shuterstock

veza

- Žao mi je što ću da ti kvarim snove, ali tvoj partner ne pokazuje dovoljnu čvrstinu u vaspitanju i odgoju. On tu treba da njoj učvrsti granice i jasno objasni kako stoje stvari. Inače će uvek tako da bude.

- Nije ona baš tako mala da ne zna šta govori, logično da te vređa to sve. On će uvek biti njen otac, pa tek onda tvoj dečko, muž, partner. Uvek će joj držati stranu, a ona će to iskorišćavati. Uvek ćeš biti zla maćeha. Ti vidi da li možeš živeti s tim, spremi se da moraš. Iskreno, pored toliko slobodnih muškaraca, ne znam šta ti to treba u životu. Okrutno zvučim, ali tako je.

- Tu je jedini problem tvoj partner i ti koja mu tolerišeš što ćerku ne zna da stavi na mesto koje joj pripada. On to nikad neće uraditi, a ona će mu uvek biti na 1. mestu, pa se ti misli. Na kraju krajeva, toliko je slobodnih muškaraca, a ti se uvališ u takvu jednu situaciju. Uživaj, ali sumnjam da hoćeš. Nema tu sreće. Naje.. si kako god okreneš.

- Ostavi ga jadna!

- Toj maloj bih zviznula takvu šarmarčinu, da sam joj roditelj, kada bi te nazvala k*rvom. To je čisto nevaspitano derište. I ja sam dete razvedenih roditelja i nikad ovo ocu ne bih uradila.

- Taj tip te blago rečeno tretira grozno. Lik, ne mala. Pa da mi netko naziva devojku pogrdnim imenima, a ja to puštam i ni ne pokušavam sprečiti malu bezobraznicu, roknula bih se. Užas. Sve ti je rekao koliko si mu nebitna s ovim.

- Zato jer joj mama puni glavu protiv tebe.

Šta vi mislite o ovome?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59