• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2023

17:40

TOP 5 RASA PASA KOJE SU POZNATE PO TOME ŠTO NEIZMERNO VOLE SVOJE VLASNIKE!

Zanimljivosti

TOP 5 RASA PASA KOJE SU POZNATE PO TOME ŠTO NEIZMERNO VOLE SVOJE VLASNIKE!

Podeli vest

Postoji nekoliko rasa pasa koje su poznate po tome što neizmerno vole svoje vlasnike i čine sve što mogu da ih usreće.

U ovom članku, istražujemo top 5 rasa pasa koje su poznate po tome što su izuzetno lojalne i privržene svojim vlasnicima. Saznajte više o njima i zašto su toliko omiljene među ljubiteljima pasa.

Foto: unsplash.com

Labrador

1. Labrador Retriver

Ova rasa je poznata po svom prijateljskom karakteru i izuzetnoj lojalnosti prema svojim vlasnicima. Labradore karakteriše velika želja da ugode svojim vlasnicima, a njihova vesela priroda i energičnost čine ih idealnim kućnim ljubimcima za aktivne porodice.

2. Zlatni Retriver

Zlatni Retriveri su poznati po svojoj nežnoj i pažljivoj prirodi. Oni vole da provode vreme sa svojim vlasnicima i često se ponašaju kao da su njihovi verni pratitelji. Ova pasmina takođe pokazuje visok nivo inteligencije i lako se trenira.

3. Bernski planinski pas

Ova pasmina je poznata po svojoj velikoj ljubavi prema svojim vlasnicima i želji da bude uključena u svaku aktivnost koju obavljaju. Bernski planinski psi su inteligentni, poslušni i verni, što ih čini sjajnim kućnim ljubimcima za porodice.

4. Pudla

 Pudle su poznate po svojoj inteligenciji, šarmu i razigranom karakteru. One su vrlo ljubazne i brzo se vezuju za svoje vlasnike, često pokazujući izuzetnu lojalnost. Pudle su takođe vrlo prilagodljive i odlične su za život u stanovima.

Foto: Pixabay

Pudla

5. Mops

Ova pasmina je poznata po svojoj zabavnoj, simpatičnoj ličnosti i velikoj ljubavi prema svojim vlasnicima. Mopsovi su inteligentni, veseli i neustrašivi, a njihova ljubav prema vlasnicima često se manifestuje kroz veselo maštanje i slatke geste.

Zaključak: Postoji mnogo pasmina pasa koje su poznate po svojoj lojalnosti i ljubavi prema svojim vlasnicima. Međutim, ove pet pasmina se ističu po tome što su izuzetno privržene, pažljive i željne da ugode svom vlasniku. Ako tražite psa koji će biti vaš najbolji prijatelj, izbor jedne od ovih pasmina bi mogao biti savršen izbor za vas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17