• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2023

13:40

Sandra Bulok prvi put u javnosti nakon smrti supruga! Izraz lica govori sve (FOTO)

AP PHOTO

Zanimljivosti

Sandra Bulok prvi put u javnosti nakon smrti supruga! Izraz lica govori sve (FOTO)

Podeli vest

Glumica Sandra Bulok (59) pojavila se u Los Anđelesu sa ćerkom Lejlom, dva meseca nakon smrti supruga.

Čuvena glumica Sandra Bulok pojavila se prvi put u javnosti posle smrti dugogodišnjeg partnera Brajana Rendala, koji je preminuo 5. avgusta.

Sandra Bulok držala je za ruku svoje najmlađe dete, a u jednom momentu poljubila je devojčicu u glavu, dok je sa njima bio i njihov telohranitelj. Bila je obučena jednostavno i ležerno. Imala je crne pantalone i belu majicu, preko kojih je obukla bež mantil.

 

 

Delovala je tužno i utučeno. Njen suprug Brajan Rendal umro je u 57. godini nakon trogodišnje borbe sa amiotrofičkom lateralnom sklerozom. Veza poznatog para trajala je od 2015. godine.

Glumica je Brajana upoznala kada je fotografisao rođendan njenog sina Luisa. Susret se desio pet godina nakon njenog razvoda od Džesija Džejmsa.

Usvojena deca Sandre Bulok, Luis (13) i Lajla (11), zvala su Brajana tata. 

Sandra Bulok je na Bahamima prosula pepeo pokojnog partnera. Upravo na ovom mesta ona i Brajan Renda razmenili su zavete 2017, tri godine nakon što je njemu dijagnostikovana pomenuta bolest.

 - To mesto je bilo tako posebno za njih. Iznajmili bi celo ostrvo kako bi mogli da uživaju u privatnosti. Tamo su delili neke od najsrećnijih momenata zajedno sa decom i prijateljima. Boravili bi tamo nedeljama. Njena odluka da tamo prospe pepeo ima poseban smisao i značenje - ispričao je izvor blizak Sandri Bulok.

Rendal je želeo da se njegova borba sa sklerozom odvija u tajnosti. Zbog poslednjeg tretmana bio je daleko od javnosti, pa su  neki su smatrali da je raskinuo vezu sa čuvenom glumicom, što je bilo daleko od istine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija