• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.11.2023

20:40

Kako da se osetite srećnije za samo 60 sekundi?

Shutterstock

Zanimljivosti

Kako da se osetite srećnije za samo 60 sekundi?

Podeli vest

Džuli Montegu, instruktorka joge, zdravstveni savetnik i nutricionista, podelila je brzu vežbu koja budi radost i koju možete da radite bilo gde...

Vizualizacija (ili zamišljanje) je jedan od najbržih načina da prizovete trajnu sreću u svoj um, kao i u svoju svakodnevicu. Sledeća vežba se može uraditi za 60 sekundi ili manje, što znači da je možete izvoditi praktično u svakom trenutku kada stres ili anksioznost krenu da vas obuzimaju.

1. Počnite tako što ćete zatvoriti oči i produbiti disanje.

2. Zamislite da je vaše telo okruženo štitom od tople, blistave boje. To može da bude jedna boja ili više njih spojenih zajedno, sve dok su sjajne i živopisne.

3. Zamislite da ovaj štit postaje sve jači oko vašeg tela i da podstiče fina osećanja poput opraštanja, mira i ljubavi. Dok to nastavljate da radite, zamislite da štit ulazi u vaše telo i da se zraci svetlosti šire kroz svaki njegov deo.

Foto: Shutterstock

Opuštanje pomoću svetlosti

4. Ne zaboravite da nastavite duboko da dišete dok zamišljate kako se odabrana boja širi od glave do pete. Nakon još nekoliko udisaja dozvolite da boja štita nestane dok zadržavate pozitivne misli i osećanja koja je donela u vaše telo i um.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)
Live TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta, Boško Vasiljević, analitičar i Andrijana Arnautović iz Srpske radikalne stranke gostovali su u specijalnom programu Informer TV. Govorili su o današnjem obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom kog je, između ostalog, pričao o eksploataciji litijuma u našoj zemlji.

24.06.2024

21:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve je stalo u 90 minuta! Može li Srbija da pobedi Dansku? (ANKETA)
EURO 2024

Sve je stalo u 90 minuta! Može li Srbija da pobedi Dansku? (ANKETA)

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra veče od 21.00 čas (Arena 1 premijum, RTS 1) odmeriće snage sa Danskom u meču 3. kola grupe C na Evropskom prvenstvu. Računica je prilično jasna - izabranici Dragana Stojkovića Piksija moraju da pobede da bi se plasirali među 16 najboljih na kontinentu. Verujete li im da mogu?

24.06.2024

16:05

Srbijaaaaa! Najveći ikada uz "orlove" (VIDEO)
EURO 2024

Srbijaaaaa! Najveći ikada uz "orlove" (VIDEO)

Na dan meča sa Dancima (21.00, RTS 1, Arena Premijum 1) u poslednjem kolu grupne faze takmičenja, Fudbalski savez Srbije podsetio je na podršku koju naši fudbaleri imaju i od najboljeg tenisera ikada Novaka Đokovića.

25.06.2024

07:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija