• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2023

07:25

Ludilo mozga! Zaljubila se u avion i hoće da se uda za njega: Svako veče spavam sa delovima aviona, vrlo smo intimni (VIDEO)

Printscreen You Tube WE tv

Zanimljivosti

Ludilo mozga! Zaljubila se u avion i hoće da se uda za njega: Svako veče spavam sa delovima aviona, vrlo smo intimni (VIDEO)

Podeli vest

Nemica Mišel Kobke (29) se zaljubila u avion 737-800 Boing i želi da se uda za njega.

 

 

To je objavila još 2019, kada je Mirror preneo njenu priču, ali do danas nije poznato da li se zaista i "udala" za avion.

Za voljeni avion tada je i osmislila nadimak "Schatz" (blago).

- Zadnji put kad sam bila u vezi, to je bilo 2011, ali tu nije bilo neke ljubavi. Schatz je moja jedina ljubav. To je najlepša veza koju sam ikada imala. Toliko se uzbudim svaki put kad ga vidim - pričala je ponosno tada.

- Na avionu su me prvo privukla krila. Svaki avion je drugačiji - dodala je.

Kad je ova bizarna priča dospela u strane medije, Mišel je počela da dobija ružne komentare na društvenim mrežama.

- Svako veče spavam sa delovima aviona. Vrlo smo intimni. Zovem to "vezom na daljinu" jer mogu biti s avionom samo kad letim u njemu - ispričala je Mišel i dodala kako joj je dosta ružnih natpisa.

- Dobijam loše komentare. Kažu mi da treba da idem na terapiju i da sam bolesna. Ali, ja volim svoj život i srećna sam.

Nemica je u medije dospela i pre deset godina. Ona je tada nosila korset tri godine, čak i dok je spavala. Njen struk se tokom tog perioda smanjio sa 64, na samo 40 ventimetara, piše Daily Mail.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija