• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.03.2024

13:20

Otkriveno poreklo fotošopirane fotografije Kejt Midlton!? Ovo je ključni dokaz koji je izazvao planetarni skandal? (FOTO)

EPA

Zanimljivosti

Otkriveno poreklo fotošopirane fotografije Kejt Midlton!? Ovo je ključni dokaz koji je izazvao planetarni skandal? (FOTO)

Podeli vest

Novinarka Dejli Mirora Rubi Naldret posebno je sprovela istraživanje oko sporne fotografije.

Posle operacije abdomena u januaru, princeza Kejt Midlton (42) se ne pojavljuje u javnosti. Nedavno je Kensingtonska palata objavila porodičnu fotografiju koju je napravio princ Vilijam (41) na kojoj se vidi Kejt sa njihovo troje dece. Fotografija je izazvala pravi skandal jer su otkriveni delovi koji su digitalno obrađeni.

Obožavaoci i hiljade korisnika društvenih mreža počeli su da zagovaraju teorije zavere o fotošopu ili 'staroj letnjoj fotografiji kada je Kejt bila zdrava'. Na fotografiji su pronašli detalje za koje smatraju da su neprihvatljivi - izobličeni prozorski okviri, rukav princeze Šarlote...

Novinarka Dejli Mirora Rubi Naldret posebno je sprovela istraživanje oko sporne fotografije, koja tvrdi da je na novoj slici fotošopirano princezino lice s naslovnice Voga za koji je pozirala 2016. godine.

 

 

'Ovo ima savršenog smisla! Zato joj je tako čudna kosa na fotografiji, tamo je šešir u originalu', 'U pravu si! Evo pokušao sam isto, to je ta fotografija', napisali su oduševljeni korisnici društvenih mreža.

Međutim, ima i onih koji se ne slažu.

'Šta mislite? Da jedna fotografija Kejt Midlton izgleda kao druga fotografija Kejt Midlton?', 'Isto lice, isti osmeh, ali zato što je to ista osoba! Inače, uopšte nije slično', 'Da biram fotografiju da obmanem javnost, snimio bih onu koju javnost nikada ranije nije videla, a ne naslovnicu nekog popularnog časopisa', napisali su drugi.

 

 

Najbolje što je mogla

Nakon što su četiri foto agencije izvukle fotografiju princeze Kejt sa decom, koja je objavljena kao čestitka za Dan majki, oglasila se i sama princeza koja se izvinila zbog zabune i dodala da "povremeno eksperimentiše sa montažom". Javila se i njen prijatelj.

- Veoma je uznemirena zbog svega, trebalo je da bude obična porodična fotografija - rekao je on za Miror i dodao da je princeza pokušala da napravi fotografiju 'što je bolje mogla'.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija