• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.05.2024

18:00

Čovek je oboleo od demencije i razotkrivena je mračna tajna koju je pokušavao da sakrije! Evo šta je uradio njegov sin

Shuterstock

Zanimljivosti

Čovek je oboleo od demencije i razotkrivena je mračna tajna koju je pokušavao da sakrije! Evo šta je uradio njegov sin

Podeli vest

Očajan sin obratio se za savet korisnicima društvenih mreža nakon što je otkrio mračnu tajnu svog oca.

Otac 29-godišnjeg muškarca oboleo je od demencije. Nakon postavljanja dijagnoze, sin je otkrio tajnu koju je otac veoma dugo čuvao. 

Očajan sin napisao je na mreži Reddit o čemu se radi i obratio se korisnicima ove mreže za savet. 

Sin je naveo: „Dok je otac jedne večeri resetovao sat, primetio sam da gleda i briše stare poruke, što mi se učinilo sumnjivim jer on nema mnogo prijatelja van naše uže porodice."

Foto: Shuterstock

 

 

Dok sam pristupao njegovim nedavno izbrisanim porukama, otkrio sam dugačak lanac poruka od prošlog meseca, koje je razmenjivao sa makroom, uključujući slike različitih prostitutki i lokacija na kojima one rade. Takođe sam pristupio  brokerskom računu svog oca i pronašao samo 66.000 dolara. Video sam da je prošlog leta nekoliko puta skidao sa računa po 3.000 dolara. To je bilo pre njegovih operacija i nedavne dijagnoze" - dodatno je objasnio sin na Redditu.

Nakon što je celog života mislio da je njegov tata "dobar otac", ovo saznanje da je otac redovno posećivao prostitutke ga je potpuno potreslo.  

Mladić je  naveo da se oseča kao potpuna olupina.

"S obzirom na očevu nedavnu dijagnozu, nisam uopšte siguran za njegove preostale kognitivne sposobnosti", naveo je još na društvenoj mreži. 

Foto: Shuterstock

demencija

Mladić je na Reditu naveo i šta namerava da uradi.

"Moj plan je da se privatno suočim sa njim i kažem mu šta sam otkrio, a zatim da insistiram da on bude taj koji će da obavesti moju majku. Bio bih zahvalan za bilo koje smernice, povratne informacije ili pitanja koja bi mi mogla pomoći da se snađem u ovoj teškoj situaciji“, napisao je mladić.

Mnogi su mu i dali savete na društvenoj mreži. Ali, mnogi su reagovali i ljutito, jer je sin naveo da bi otac trebalo da snosi posledice svojih postupaka. 

Jedna osoba je napisala: „Ono što ne razumem je zašto su tvoji roditelji zapravo slušali tebe, klinca od 20 godina, kada si im pretio „posledicama“ ako ne uspeju u svom braku. Oni su dve potpuno funkcionalne odrasle osobe sa sopstvenim karijerama i životima i možda ni ne žele da ostanu zajedno"

Drugi je odgovorio na ovo, napisavši: „Da, brate, isto mislim. Prvo sam pomislio - Kakav neverovatan sin, veoma odgovoran. Baš jadno, odriče se bednih roditelja... Tata viđa kurve. Mama je jadna. Ma, pustite ih ",  prenosi Daily Star.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija