• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.08.2023

10:10

Ovo je tajna sjajnog izgleda Nine Badrić! Inspirisao je režim ishrane Novaka Đokovića, ali se ove namirnice ne odriče

Instagram/badrich

Zdravlje

Ovo je tajna sjajnog izgleda Nine Badrić! Inspirisao je režim ishrane Novaka Đokovića, ali se ove namirnice ne odriče

Podeli vest

Kada ima želju za slatkišima, Nina Badrić uzme kockicu, do dve čokolade.

Pevačica Nina Badrić, oduvek je privlačila mnogo pažnje, a naročito u poslednje vreme, kada je objavljivala razne letnje fotografije, pa čak i neke u kupaćem kostimu

Na fotografijama deluje veoma vitko, pa se proširila priča kako je pevačica uspela da izgubi 20 kilograma

Nina ipak nije želela da sve ostane na spekulisanju, pa je otkrila istinu o tome:

- Nikada u životu se nisam udebljala, niti smršala 20 kilograma. To je ogromna kilaža. Ja jesam izgubila nešto na kilaži, ali to je neznatno, ne radi se ni o 10, a kamoli o 20 kilograma. Ono što je meni zanimljivo, to je da se od prvog dana karijere meni mere izgled i kilogrami. Ja se zahvaljujem svima koji se toliko brinu o mojoj kilaži - izjavila je pevačica za Hype TV.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Kako je svojevremeno otkrila, pevačica je inspiraciju za ishranu pronašla u režimu Novaka Đokovića. Ona je na Instagramu objavila da se oseća mnogo bolje otkako je promenila način ishrane.

- Od kada se ovako hranim, moje telo je u balansu, koža i kosa su sjajni, a snage i energije imam milion puta više u odnosu na sve prethodne godine kada nisam razmišljala toliko koje namirnice unosim u sebe - napisala je Nina i dodala kako je Novak Đoković bio jedan od primera kojim se vodila.

- Pratila sam dugo način ishrane Novaka Đokovića i mnogih meni bliskih ljudi koji se tako hrane godinama i zaista sve ima smisla. Moja snaga se ustostručila. I duh i telo. Osećam se odlično, poletno, bistro, snažno i svakome preporučujem da zdravom ishranom diže svoj imunitet, a samim tim kilogrami se tope. Ova promena je način života, a ne jednokratna dijeta, a benefiti ovakve ishrane su zaista nesagledivi za naše zdravlje i život - poručila je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Iako joj nije bilo jednostavno da se navikne na jelovnik bez mesa i mesnih prerađevina, već nakon nekoliko dana, shvatila je da se oseća zdravo i da ima više energije, pa je i želja za mesom nestala. Njena ishrana temelji se na povrću, koje jede u neograničenim količinama. Salate jede uz svaki obrok, a na unos voća pazi jer ono sadrži puno šećera.

- U jelovnik sam uvrstila i supe od brokolija, bundeve i drugog povrća. Odgovara mi jer me zasiti, a nemam osećaj nadutosti - dodala je Nina, koja je unos testenine svela na minimum, a gazirana pića uopšte ne konzumira. Kad dobije želju za slatkim, pojede dve do tri kockice čokolade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija