• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.12.2023

20:00

Šnicla od jutra do sutra! Jede samo meso već šest godina i puca od zdravlja (VIDEO)

Shutterstock

Zdravlje

Šnicla od jutra do sutra! Jede samo meso već šest godina i puca od zdravlja (VIDEO)

Podeli vest

Ćerka psihologa Džordana Pitersona, koji se na internetu proslavio konzervativnim i vrlo zanimljivim stavovima o muško-ženskim odnosima, Mikaila, gostovala je u emisiji kod Pirsa Morgana i šokirala sve svojim otkrićem.

Karnivor dijeta postala je sve popularnija u svetu, a Mikaila već šest godina ne jede ništa osim mesa, a kad kaže ništa, to zaista i misli!

- Za doručak jedem šniclu, za ručak jedem šniclu, za večeru jedem šniclu, ponekad dodam supu - rekla je Mikaila, a kada ju je voditelj upitao da li jede neko povrće, jednostavno je rekla "Ne", da bi isti odgovor ponovila na pitanje o sosu.

- Samo meso? Već šest godina? Izgledaš kao da pucaš od zdravlja! Šta ti kažu lekari za takvu dijetu? - pitao je Pirs, a Mikaila je odgovorila:

- Zavisi od lekara, ali uglavnom mi kažu "Znaš, trebalo bi da su umrla do sad!" Kada sam bila tinejdžerka, nisam mogla da ustanem iz kreveta. Zamenili su mi kuk i članak. Nisam mogla da hodam. Moja početna tačka je da sam "skoro mrtva", tako da u poređenju sa tim ovo sada je odlično. Sad se osećam bolje nego ikada.

- Da li voliš meso, nije ti se smučilo? - pitao je Pirs.

- Ako bih morala da jedem jednu hranu svaki dan do kraja života, jela bih njujorški biftek sa solju. Barem je ukusan. Alternativa je mnogo gora - bila je iskrena.

 

 

Ćerka Džordana Pitersona pati od teške autoimune bolesti, te ova dijeta zapravo nije njen izbor. Mikaila godinama, piše blog "Nemoj to da jedeš", boluje od autoimunog artritisa, zbog kog je u tinejdžerskim godinama bila gotovo nepokretna, a kada je krenula na fakultet morala je da pauzira studije jer joj se zdravlje naglo pogoršalo. Izbor hrane jako utiče na njeno zdravlje, te njeno telo burno reaguje na veliki broj namirnica i zbog toga se oseća loše. Vremenom je primetila da se oseća mnogo bolje kada jede meso i pije vodu i svoju ishranu je bazirala na tome.

Trenutno je u drugom stanju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija