• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.07.2024

11:00

Doručak Sofije Vergare zbog kojeg izgleda duplo mlađe! Žene su poludele za ovim obrokom

printscreen instagram/sofiavergara

Zdravlje

Doručak Sofije Vergare zbog kojeg izgleda duplo mlađe! Žene su poludele za ovim obrokom

Podeli vest

Sofija Vergara slovi za najpoželjniju ženu sveta, a tajnu svog besprekornog izgleda i linije duguje jednostavnom režimu ishrane kojeg se godinama pridržava.

Sofija Vergara slovi za najzgodniju glumicu na svetu, a paparaci je nikada nisu ulovili bez šminke ili u nekoj neuglednoj modnoj kombinaciji.

Svojevremeno je otkrila kako svaki dan pere kosu, i to sama, a svakog jutra nanese barem malo maskare i ruža.

Glumica ima zavidnu figuru, a za sebe kaže kako je spremna sve da isproba kada je u pitanju nega tela, ali u ishrani nije toliko ekstremna. Jednostavno nije fan strogih dijeta.

Foto: EPA

 

- Ne previše hrane, ne previše vežbanja, ničega previše. Sve umereno - rekla je jednom prilikom.

Dan uvek započinje na isti način. Jede ovsene pahuljice (musli) s grčkim jogurtom, čia semenkama, zobi, orasima i borovnicama.

Za ručak obično jede nemasne proteine, ribu i svežu salatu, recimo. Za večeru je na stolu suši, integralni pirinač, povrće kuvano na pari i meso s malo masti. Posegne i za slatkišima, ali umerena je.

Gotovo nikada nije imala rigorozne dijete već svakodnevno pokušava zdravo da se hrani i unosi nutritivno bogate namirnice.

Foto: profimedia

 

- Jedna od mojih najvećih tajni je to što uvek pokušavam da otkrijem kako se izvući sa slatkišima posle obroka ili pred odlazak u krevet - iskrena je bila glumica.

Ne kaje se ni ako pojede previše, a u tome je podržava i njena trenerica.

- Odricanje vas tera da pređete granicu, samo budete opsednuti nečim što želite. Veoma je važno imati ravnotežu - kaže njena fitnes instruktorka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija