• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

22.10.2019

16:49

HOĆE DA NAS PROTERAJU SA VEKOVNIH OGNJIŠTA! Dodik pomrsio Bakirove pokvarene planove!

Balkan

HOĆE DA NAS PROTERAJU SA VEKOVNIH OGNJIŠTA! Dodik pomrsio Bakirove pokvarene planove!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da RS neće prihvatiti da migranti iz Bihaća budu izmešteni u srpsko povratničko selo Medeno Polje

On je istakao da BiH nema adekvatan odgovor na migrantsku krizu i da su svi dosadašnji postupci učinjeni kako bi se opravdao nerad, prenosi RTRS.

- To je smišljeno u Sarajevu da bi Srbi bili proterani iz Medenog Polja, odnosno sa vekovnih ognjišta . rekao je Dodik i dodao da bi ta odluka imala političku dimenziju.

AMERI ŠIZE OD OVAKVIH RUSKIH POTEZA! Dodik otkrio detalj sa sastanka sa Medvedevim: Velike sile imaju svoje interese, a mi biramo DUGOROČNO SIGURNIJE - DAKLE RUSIJU!

Srpski član Predsedništva BiH je istakao da deo bošnjačke političke elite blagonaklono gleda na migrante, jer bi oni u perspektivi mogli da vrše pritisak na one koji nisu Bošnjaci.

Dodik je dodao da Republika Srpska o migrantima ima jasan stav i da neće dozvoliti prihvatne centre na svojoj teritoriji.

Operativna grupa za pitanje migracija u Unsko-sanskom kantonu zatražila je hitno izmeštanje migranata iz kampa Vučjak kod Bihaća.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
grof01

pre 4 godine

he he he Laktašenko se pita za Medeno polje baš ko što se pita za investiranje njemačke u tursku ili neku susjednu zemlju :) Srbi hoće opet balvane......bujrum ;)

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija