• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

19.02.2020

18:53

MILO, SRBI NEĆE DA TE VIDE! AKO DOĐEŠ, IDI KOD SVOJIH - MUSLIMANA I HRVATA! Đukanović nije dobrodošao u Srpsku, BRUTALNA PORUKA ZA LIDERA CG!

Balkan

MILO, SRBI NEĆE DA TE VIDE! AKO DOĐEŠ, IDI KOD SVOJIH - MUSLIMANA I HRVATA! Đukanović nije dobrodošao u Srpsku, BRUTALNA PORUKA ZA LIDERA CG!

Podeli vest

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je u Sarajevu da će poslanici Narodne skupštine Republike Srpske odlučiti da li će crnogorski predsednik Milo Đukanović posetiti BiH

Nakon sednice Predsedništva BiH, Dodik je rekao da je bio protiv tačke o poseti Đukanovića, a koja je ponovo predložena, te da će pokrenuti vitalni nacionalni interes, preneo je RTRS.

- Glasao sam ponovo protiv te tačke koja je predložena. To podrazumeva da će, ukoliko se poštuje odluka Narodne skupštine Srpske i iz principijelnih razloga, biti podignut vitalni nacionalni interes i ta tačka će ići na Narodnu skupštinu koja će odlučiti da li će Đukanović doći u BiH ili ne - rekao je srpski član Predsedništva.

Obrazlažući zašto je protiv te posete, Dodik je naveo da u Crnoj Gori već duže vreme postoji značajan nivo nestabilnosti koja privlači pažnju ne samo crnogorske, već i regionalne javnosti, te da dok je takvo stanje u Crnoj Gori bilo kakva poseta tako visokog nivoa bi trebalo da bude prolongirana.

(VIDEO/ DVOUGAO) AKO IMA IMALO OBRAZA, MILO ĆE POSLE OVOG POSTATI HRVAT! MILOGORCI, EVO VAM VAŠ LIDER, BOLJEG NISTE NI ZASLUŽILI - bio je velikoSrbin, četnik... Sad je... IZGUBLJEN SLUČAJ !

- Očigledno su druga dva člana Predsedništva hteli da nam pošalju poruku i, s obzirom na to da je reč o problemima u vezi sa pozicijom Srpske pravoslavne crkve, da, ponižavajući srpski narod, daju saglasnost da crnogorski predsednik dođe u BiH kao da se ništa ne dešava i kao da nije važno šta se dešava u Crnoj Gori - rekao je Dodik.

On je ponovio da BiH za Srbe nije dobro mjesto za život.

MILO PRETI OTKAZOM VOJNICIMA KOJI IDU NA LITIJE, A SPOMINJU SE I PORODICE...! Vlast u Crnoj Gori gubi kompas, OVO NEĆE IZAĆI NA DOBRO!

- Republiku Srpsku i Srbe mrze Bošnjaci i njihova politička elita - rekao je srpski član Predsedništva.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija