• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.07.2020

14:17

KOMŠIĆ DOBIO PO NOSUI! IZJAVIO DA JE KOSOVO DRŽAVA, DODIK ga OVOM REČENICOM vratio na fabrička podešavanja!

Balkan

KOMŠIĆ DOBIO PO NOSUI! IZJAVIO DA JE KOSOVO DRŽAVA, DODIK ga OVOM REČENICOM vratio na fabrička podešavanja!

Podeli vest

Hrvatski član Predsedništva BiH Željko Komšić izjavio je da je, uprkos tome što se Milorad Dodik protivi priznanju Kosova, to gotova priča i nazvao je južnu srpsku pokrajinom državom

On je to rekao u intervjuu nemačkom Dojče veleu odgovarajući na pitanje da li se BiH sprema da prizna Kosovo.

"Ne postoji ta vrsta saglasnosti na nivou Predsedništva, to nije nepoznata stvar. Gospodin Dodik se tome oštro protivi, mada - ako ćete biti realni i pragmatični - Kosovo je država. Gotovo. To je kraj priče. Još se samo čeka da Beograd tu činjenicu prihvati, prizna i onda će stvari biti lakše", rekao je Komšić.

Dodik je izjavio da je potpuno neumesno da Željko Komšić sa pozicije na kojoj se nalazi komentariše situaciju u susednoj državi, sada, kada je ponovo pokrenut dijalog Beograda i Prištine i ocenio da se time otvoreno meša u unutrašnja pitanja Srbije.

Dodik je rekao da to s druge strane vređa sve Srbe u BiH što bi "Komšić trebalo da zna".

"Kada bi logicirao kao on, ja bih mogao da kažem Republika Srpska je država i još se samo čeka da Sarajevo prihvati tu činjenicu i stvari će biti lakše. A zamislite tek da tu rečenicu izgovori neko iz vrha Srbije. Sigurno je da se ovakvim istupima, kakav je Komšićev, ne doprinosi miru, stabilnosti i dobrim odnosima u regionu", rekao je Dodik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Glas razuma

pre 3 godine

Da ima bar malo pameti čutao bi jer i "malji deca" zanaju da Kosovo nije država i da nikad neće biti država.

Vns

pre 3 godine

Tako je majstore....ali pitanje....da li možemo nas dvojica na Kosovo bez pasoša?

JA

pre 3 godine

I vi i ja znamo da Kosovo nije država!!!??? Ako je zašto onda traže priznanje SRB!!?? Vidim da podržavate Komšića kao i njegov savetnik Čeda Jovanović!!?? Živela Republika Srpska i Milorad Dodik !!!!

VOZDOVAC

pre 3 godine

U okupiranu zonu se ide oruzjem a ne pasosem ..

zoki

pre 3 godine

Cini mi se da DALMACIJA hoce da se ODVOJI OD ZAGREBA koji joj UVEK UZIMA SVE NOVCE I koju bi uprkos Zagrebu trebali PRIZNATI ako se ove godine ODVOJE

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17