• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

31.08.2020

11:20

CAREVIĆ: Svanulo je lepo jutro, kukavice su pobegle, narod je rekao svoje, naše je da zasučemo rukave i radimo!

Balkan

CAREVIĆ: Svanulo je lepo jutro, kukavice su pobegle, narod je rekao svoje, naše je da zasučemo rukave i radimo!

Podeli vest

Dan posle istorijskih izbora u Crnoj Gori, oglasio se gradonačelnik Budve Marko Crević

- Preuzimamo jedan veliki teret i obavezu. Čovek sam od reči, za razliku od ovih kojima reč nije valjala ništa pozivam sve da vrlo odgovorno zasučemo rukave, jer su nam ostavili pustoš, svuda u svakom segmentu našega društva. Da stvorimo narodnu vlast, pravićemo pravedno društvo gde će zakon važiti za sve jednako, gde će svako živiti od svoga rada i da neće biti pardona. Korupcija i kriminal koje su glavne odlike režima biti svedene na nulu -rekao je Marko Carević.

"ALBANSKI ČETNIK", "BITANGA", SKENDERBEGA NAZVAO SRBINOM! Ko je DRITAN ABAZOVIĆ, tas na vagi koji će MILA POSLATI U OPOZICIJU?

MILU VLASTI DOŠAO OBRAČUN SA CRKVOM! Analitičari saglasni SPC zaslužna za pobedu opozicije

ON JE POBEDIO MILA! Ko je Zdravko Krivokapić, lider opozicije u Crnoj Gori koji je podržao litije i SPC, a u istorijskom trijumfu ostao hladne glave?

Gradonačelnik Budve Marko Carević poručio je danas sa ulaza u zgradu Opštine da će dozvoliti onima koji su uzurpirali vlast u Opštini da gospodski napuste zgradu. Pokazujući da jutros na ulazu nema privatnog obezbeđenja, Carević je kazao da se tako ponašaju kukavice.

- Svanulo je lepo jutro koje će zlatnim slovima biti upisano u istoriju ovoga grada i države Crne Gore. Svi smo emotivni, mnogi naši roditelji nijesu dočekali ovaj dan, bojao sam se da ću i ja biti jedan od tih. Vi ste ponos moj, jer bez obzira na svu različitost pokazali smo jedinstvo - kazao Carević.

Foto: Printscreen You Tube

Rekao je da su svi prvi među jednakima.

- Preuzimamo jedan veliki teret i obavezu. Čovek sam od reči, za razliku od ovih kojima reč nije valjala ništa pozivam sve da vrlo odgovorno zasučemo rukave, jer su nam ostavili pustoš, svuda u svakom segmentu našega društva. Da stvorimo narodnu vlast, pravićemo pravedno društvo gde će zakon važiti za sve jednako, gde će svako živiti od svoga rada i da neće biti pardona. Korupcija i kriminal koje su glavne odlike režima biti svedene na nulu - poručio je Carević.

Krsto Radović kazao je da nema kordona ni obezbjeđenja.

- Sramotu koju je napravila koalicija DPS-a, koji su nas hapsili i pokušali da nas ponize… nisu u tome uspeli. Budva je slobodna. Emotivan sam, ne mogu da verujem šta se desilo u Budvi i Crnoj Gori, hvala vam svima što smo bili zajedno i branili rame uz rame Opštinu dva i po meseca. Juče smo pokazali kako na dostojanstven način da se pobediti časno i pošteno - naveo je Radović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OBRAĐENO 95 ODSTO UZORKA, OVO SU REZULTATI!
Balkan

OBRAĐENO 95 ODSTO UZORKA, OVO SU REZULTATI!

Prema preliminarnim podacima Centra za monitoring i istraživanje (CEMI), na jučerašnjim parlamentarnim izborima, Demokratska partija socijalista (DPS), na osnovu 95 odsto obrađenog uzorka, osvojila je 30 mandata (35 odsto), dok koalicija Za budućnost Crne Gore ima 27 mandata (32,6 odsto)

31.08.2020

09:09

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)
Društvo

Vozač autobusa namerno ostavio putnicu na granici! Pre toga zaplenio pasoše: Srpkinja prošla pravi horor (VIDEO)

Odlazak na letovanje nažalost ponekad može da se pretvori u vrlo loše i neprijatno iskustvo - čak traumatično. Devojka iz Srbije po imenu Ivona ispričala je na TikToku kroz koje sve stresne situacije je prošla sa svojim društvom prilikom povratka iz Grčke, a sve zbog turističke agencije i njenih radnika, koji su jednu njenu drugaricu čak ostavili namerno na granici!

06.05.2024

19:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija