• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/borba.me

14.10.2020

08:23

MOŽE LI JEFTINIJE?! Drašković se UVLAČI MILU I PLJUJE SRBE da OTPLATI LETOVANJA U MILOČERU! Toliko se nalupao, da nije tužno, bilo bi urnebesno!

Balkan

MOŽE LI JEFTINIJE?! Drašković se UVLAČI MILU I PLJUJE SRBE da OTPLATI LETOVANJA U MILOČERU! Toliko se nalupao, da nije tužno, bilo bi urnebesno!

Podeli vest

Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković gostovao je u emisiji Teleskopija na Televiziji Crne Gore, a njegova "pljuvačina" po Srbima, Crkvi i hvalospevi poraženom diktatoru Milu Đukanović navode samo na jedno pitanje - da li Drašković i dalje na ovako tragikomičan način otplaćuje Đukanoviću svoje letovanje u Miločeru koje godinama finansiraju kontroverzni Milovi biznismeni

Naime, Drašković, ističe da je ideja o “srpskom svetu”, koja se sada pojavljuje, falsifikat, zapravo ideja Rusije. Ubeđen je da ta ideja ne može da zaživi, te da samo “neki ludak” može da pokuša da je ostvari, jer bi došlo do novog krvoprolića.

Drašković kaže da se odjednom pojavljuju neke snage, neki ljudi, koji bi želeli da vrate Crnu Goru u 90-te, da ponište referendum.

"Glavni mediji su antirežimski, televizijski kanali većinski srpski, da ne nabrajam dalje, a onda se govori o nekakvoj diktaturi čoveka čija stranka nikada nije vladala sama nego u koaliciji. Ja ne razumem ni Đukanovića, kada kaže da je DPS izgubio. Nije tačno, po svim merilima zapada DPS je pobednik. Druga je stvar što ne može da formira vladu. Na drugoj strani imamo 16 partija i SPC koji svi skupa, uz neviđenu propagandnu i podršku medija iz Srbije uspeli su da osvoje samo jedan mandat više i sada proglašavaju nekakvu pobedu", kaže Drašković.

On kaže da ne zna da li su delovi srpske službe ili se pak ruska služba GRU mešala u izbore u Crnoj Gori. Dodaje da je 99. bila ugrožena bezbednost i njegova i Đukanovića.

“Moram da vadim Crnu Goru iz čeljusti ove nemani, to mi je rekao Đukanović, kad sam sa njim poletao sa aerodroma iz Dubrovnika, jer ga je sedmi bataljon držao na nišanu i želeo da ga obori. To je bila CG 99. da smo poletjli iz Podgorice verovatno bi smo od jedne rakete obojica stradali,” kaže on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zozonbg

pre 3 godine

On zamislja da je neka znacajna faca. Bio i ostao podguzna muva. Jos iz doba Broza, pa Milosevica, pa DOS-a, pa ako cemo posteno i Djukanovica. Jednostavno, takav mu je karakter. Ljigav.

Mali Miiloje

pre 3 godine

Ne treba nama drugih neprijatelja do nas samih. Samo ne znam zašto mu je Dana u Upravnom odboru NIS-a. Da li je kadar Rusije ili Srbije.

Pera

pre 3 godine

Obadvoica su titovi komunisti a i ima li u srbiji tuzilastvo da procesuira ovakve izjave

kosovojesrpsko

pre 3 godine

Zavukao se zeni pod suknju, da ti nije Danice ni za gace ne bi imao. Nisi ti Srbin ti si onaj odmetnuti tupoglavac koji udara po svom narodu dodovoravajuci se najvecim bezdusnicima. Takvima kao ti treba oduzeti drzavljanstvo. Dokle ce neljudi poput Vuka i dekontamiranih spodoba koji su dekontamirani od srpstva i pravoslavlja da pljuju srpske drzave, narod i simbole?

Aleksandar

pre 3 godine

Koliko je bitno to što ovaj profesionalni plaćenik zbori, govori nam činjenica da je on uspeo da od nekad najveće i najperspektivnije srpske opozicione stranke napravi maleno porodično društvo, koje danas ni svi članovi njegove porodice ne podržavaju. Godinama, ovaj inače odavno politički nebitni lik, potvrdjuje onu krilaticu Ilije Čvorovića, da uspeva uvek iznova da se "proda" za neke male pare i napakosti sopstvenom rodu... Takvim mrziteljima sopstvenih korena i porekla ne bi uopšte više trebalo davati publiciteta ni u kakvim medijima, jer to što on ima reći, danas ima manju težinu čak i od nečeg što bi izrekli mentalno bolesni ljudi!

Nesa

pre 3 godine

Koja je ovo gomila budaletine, moj boze. Da se ja pitam, njega i onu njegovu koja mesecno inkasira milioncic i neku sicu u Srbiji, a za nista, otpratimo do granice i pozelimo mu zbogom.

Petar

pre 3 godine

Kome jos je potreban ovaj nesrecnik? Najgore je kad covek izgubi kompas!!

Rade

pre 1 godinu

Од увек си био, љигавац, и подгузна мува ! ! ! ! !

RevolucionarBG

pre 1 godinu

Nije za poverovati dokle je dogurao Vuk Drašković. Tog 9. marta imao je desetine hiljada građana čime je dobio strahovitu podršku. Sukob kakav nije zapamćen, trajao je ceo dan. Izgledalo je da je Srbija dobila čoveka koji će da nas oslobodi postkomunističkog jarma Miloševića, izgledalo je da za dan može da se sve promeni. Da ne opisujem dalje, ovo je danas. Ovo smo danas mi, ovo je danas Vuk Drašković, u međuvremenu se trgovalo, najmanje pošteno pregovaralo, hvatale su se čvrste pozicije, dobra zarada. U vezi s tim, gospođa Drašković, iz svima nerazumih razloga već deceniju i više je u upravnom odboru ruske, Naftne industije Srbije, sa platom od oko 170 000 dinara, a pri tome, njen Vuk pljuje iste te Ruse i Putina. Voljeni Vuk, veliko, najveće opoziciono razočaranje savremene Srbije!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17