• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.05.2021

08:58

PROŠLO JE VREME KADA SU SRBI STAJALI PO STRANI, GRAČAC I DONJI LAPAC NAJVEĆI PRIORITETI 30. MAJA! Milošević i Jeckov pozvali glasače da izađu na izbore u Hrvatskoj!

Balkan

PROŠLO JE VREME KADA SU SRBI STAJALI PO STRANI, GRAČAC I DONJI LAPAC NAJVEĆI PRIORITETI 30. MAJA! Milošević i Jeckov pozvali glasače da izađu na izbore u Hrvatskoj!

Podeli vest

SDSS je veoma zadovoljan rezultatima postignutim na lokalnim izborima 16.maja. SDSS je dokazao da je jedina politička opcija Srba u Hrvatskoj koja može da artikuliše potrebe i nastavi borbu da se zagarantovana prava Srbima poštuju u svim sredinama Republike Hrvatske

Potpredsednik Vlade RH Boris Milošević ističe: "Rezultat u prvom krugu od 10 izabranih dožupana iz naših redova, 13 načelnika opština kao i 16 zamenika načelnika je impozantan rezultat pogotovo za manjinsku stranku. SDSS je dokazao da vodi ispravnu politiku i da je na terenu uz pripadnike našeg naroda o čemu najbolje svjedoče rezultati ovih lokalnih izbora."

Milošević kaže i da apsolutni prioritet svih organizacija SDSS širom Republike Hrvatske biće podrška našim ljudima u Gračacu i Donjem Lapcu gde se 30.maja održava drugi krug izbora za načelnike ovih opština.

"Pokazalo se da kada imamo naše ljude na lokalu da mnogo lakše realizujemo naše politike i rješavamo probleme svih gradjana. Moramo pobjediti i u Gračacu i u Donjem Lapcu kako bi uspjeli da ispunimo sve što smo obećali našim biračima. Niko kao SDSS ne osjeća probleme ljudi koji žive u seoskim sredinama na teritoriji ovih opština", rekao je Milanović.

Potpredsednica SDSS i saborska zastupnica Dragana Jeckov je istakla da su rezultati na istoku veoma dobri, ali da SDSS nastavlja da radi jer nas očekuje i drugi krug, ali i dopunski izbori koji su prilika da se poveća broj mandata na opštinskom i regionalnom nivou.

Dragana Jeckov poziva biraće da se odazovu u drugom krugu i da iskoriste svoje glasačko pravo 30.maja. 

"Naši glasači treba da izađu i glasaju jer su  prošla vremena kada su Srbi ostajali po strani kada se odlučuje o našoj budućnosti", poručila je potpredsednica Jeckov.

Izbori u Republici Hrvatskoj su 30.maja i pravo glasa imaju svi raseljeni Srbi koji imaju lične karte sa prebivalištem na teritoriji Republike Hrvatske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija