• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.12.2021

18:43

ZLOČIN MLADOG KUVARA POTRESAO HRVATSKU! "Ubio sam demona!"

Balkan

ZLOČIN MLADOG KUVARA POTRESAO HRVATSKU! "Ubio sam demona!"

Podeli vest

M. P. (28) iz Splita, kuvar po profesiji, optužen je za teško ubistvo majke Ive P, koju je policija juče popodne našla mrtvu u stanu na šestom spratu zgrade u Mosećkoj ulici u Splitu

- Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje da je počinio krivično delo "'teško ubistvo" - saopšteno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Njegovu majku našli su u sobi, na telu je imala veliki broj rana zadatih velikim kuhinjskim nožem, a u stanu nije bilo tragova borbe, piše Dalmatinski portal.

Policija je došla na vrata porodičnog stana posle poziva zabrinutih komšija koji nekoliko dana nisu uspeli da uspostave kontakt s njom. Dočekao ih je sin.

"Ubio sam demona", navodno je rekao policiji. Nije pružao otpor pri hapšenju i odveden je na psihijatrijsko odeljenje gde je procenjeno da je sposoban za krivičnu istragu i prebačen je u pritvor. Posle pregleda psihijatra, biće saslužan od strane zamenice državnog pravobranioca.

Mladić se, inače, ranije lečio od psihičkih tegoba, ali ambulantno i imao je prepisanu terapiju.

Ubijena žena je poslednji put viđena živa preksinoć kada je sa sinom bila u poseti njenoj sestri. Zločin se dogodilo ili tokom noći ili juče ujutru. Ovo je treće teško ubistvo ženske osobe u Splitu u poslednja tri meseca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Milanoviću i Plenkoviću NIŠTA NIJE SVETO! Na Badnji dan nastavili prepucavanje... Predsednik lijepe njihove objasnio da je čak dva dana stariji od premijera Hrvatske!
Balkan

Milanoviću i Plenkoviću NIŠTA NIJE SVETO! Na Badnji dan nastavili prepucavanje... Predsednik lijepe njihove objasnio da je čak dva dana stariji od premijera Hrvatske!

Javno prepucavanje hrvatskog predsednika i premijera nije izostalo ni na Badnji dan, kada je Zoran Milanović danas odgovorio Andreju Plenkoviću, koji ga je pre dva dana nazvao "štetočinom i lažljivcem", porukom da, ako je štetočina, onda je, kako je rekao, "najponosnija štetočina" i zato će podići sebi spomenik

24.12.2021

16:43

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17