• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telma

17.05.2022

13:27

ŠOK NA PUTU KOD PELISTERA! Snimljena ogromna životinja! (Video)

printscreen

Balkan

ŠOK NA PUTU KOD PELISTERA! Snimljena ogromna životinja! (Video)

Podeli vest

Bitoljani su sinoć oko 00.30 snimili medveda koji trči kroz naselje Bukovske livade

Ovo nije prvi put da je medved sleteo u grad. Meštani sela Pepelister često prijavljuju štete od medveda, a do sada je više od 700 medveda suđeno za naknadu štete.

Najstarija presuda koja je zabeležena u sudskoj bazi presuda Osnovnog suda u Bitolju je iz 2010. godine za uništeni pčelinjak u selu Rotino od strane medveda, kojom sud obavezuje državu da vlasniku isplati 20 hiljada denara. Ali 2015. pčelaru iz sela Skočivir plaćeno je preko 10 hiljada evra jer je medved uništio 40 sanduka sa pčelinjim porodicama.

Za magarca kojeg je pojeo medved, sud je 2012. godine meštaninu sela Srpci dodelio 6 hiljada denara. Iako na tlu nije bilo tragova medveda, sud je prihvatio dokaze da je na vratu magarca bilo tragova šapa i eksera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17