• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/jutarnjilist.hr

01.11.2022

13:31

ŠOK NA ZAGREBAČKOM AERODROMU! Pokušao da prokrijumčari više od KILOGRAM kokaina, policija zanemela kada mu je urađen rendgenski snimak

youtube.com/printscreen

Balkan

ŠOK NA ZAGREBAČKOM AERODROMU! Pokušao da prokrijumčari više od KILOGRAM kokaina, policija zanemela kada mu je urađen rendgenski snimak

Podeli vest

Brazilac (45) uhapšen je na zagrebaćkom aerodromu pošto je utvrđeno da je progutao 117 kapsula sa 1,17 kg kokaina

On je u utorak stigao na aerodrom Franjo Tuđman letom iz Sao Paula preko Lisabona.

Prilikom carinskog pregleda u 24 kapsule koje je izbacio prirodnim putem tokom leta pronađeno je 240 grama droge kokain, a nedugo zatim je osumnjičeni na isti način istisnuo još 31 kapsulu napunjenu kokainom težine 310 grama tokom službenih mera i radnji protiv njega na samom aerodromu.

U cilju zaštite zdravlja i života, osumnjičenom je u KBC Zagreb pružena odgovarajuća medicinska pomoć, u okviru koje je urađen rendgenski snimak stomaka koji je pokazao veći broj stranih tela u probavnom traktu osumnjičenog, prenosi "Jutarnji list".

Tokom boravka u bolnici, sumnje carinika i policajaca su opravdane i dokazano je da je u telu nosio još 62 kapsule napunjene drogom kokainom.

Po obavljenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičeni je predat pritvorskom nadzorniku, dok je krivična prijava podneta nadležnom državnom tužiocu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17