• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com/informer.rs

15.07.2016

09:07

MEDVEDEV: Teroristi razumeju samo silu i SILU TREBA PRIMENITI!

Vesti

MEDVEDEV: Teroristi razumeju samo silu i SILU TREBA PRIMENITI!

Podeli vest

Premijer Rusije Dmitrij Medvedev nakon napada u Nici je izjavio da međunarodna zajednica treba zajednički da reaguje na ovakve izazove: teroristi razumeju samo silu i silu treba primeniti

Medvedev je izjavio saučešće rođacima poginulih u terorističkom napadu u Nici.

"Terorizam, kao što je poznato, nema granice i zajednički je izazov i za Evropu i za Aziju. U ovom trenutku, nažalost, ima 80 poginulih, među kojima su deca i veliki broj turista. Prema izveštajima medija, među mrtvima ima građana Evropske unije i Rusije. To je izuzetno tužan događaj.“

„Mi smo dužni da zajedno tražimo zajedničke odgovore na ovakve izazove, da pokažemo solidarnost i preduzmemo sve što je u našoj moći da bismo se borili protiv terorizma. Tim pre što teroristi i njihovi sponzori razumeju samo silu, pa i mi treba da je upotrebimo“, izjavio je ruski premijer govoreći na plenarnoj sednici forum ASEM koja je otvorena u petak u glavnom gradu Mongolije.

U četvrtak uveče vozač kamiona udario u masu ljudi koja se okupila na obali u Nici da bi posmatrala vatromet povodom Dana pada Bastilje. Snage policije su ga likvidirale. U napadu je poginulo 84 osobe. Predsednik Francuske nazvao je ovaj incident terorističkim napadom.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
stefke

pre 7 godina

Ukrajinski degenerik od premijera rekao da ce ovakvih napada biti dokle god je Putin ziv. Ipak u svetu ima i bolesnijih od ustasa.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija