• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.02.2019

21:35

MAJK PENS U VARŠAVI SATANIZOVAO RUSIJU: Moskva na sve načine pokušava da podeli zapadne saveznike

Vesti

MAJK PENS U VARŠAVI SATANIZOVAO RUSIJU: Moskva na sve načine pokušava da podeli zapadne saveznike

Podeli vest

Američki potpredsednik Majk Pens optužio je danas Rusiju da pokušava da podeli zapadne saveznike, uz pomoć energetskih rezervi i nuklearnog oružja, kojima raspolaže, kao i "pokušajima da se umeša u izbore širom Evrope i sveta"

- Moskva pokušava da podeli naše savezništvo, svojim rezervama nafte i gasa, svojim novih arsenalom nuklearnog oružja, i svojim naporima da se umeša u izbore širom Evrope i sveta - rekao je Pens novinarima u Varšavi, nakon sastanka sa poljskim predsednikom Andžejom Dudom.

On tvrdi da se u Poljskoj "ne nazire veća pretnja od spektra agresije od vašeg suseda na istoku". 

Foto: AP Photo/Michael Sohn

 

Pensova poseta Varšavi, u kojoj je započeo četvorodnevnu posetu Evropi, dolazi u vreme kada Poljska traži da SAD izgrade bazu u Poljskoj, strahujući od Rusije, primećuje AP. 

Američki potpredsednik prethodno se sreo sa stotinama poljskih, ali i američkih vojnika, koji služe u toj zemlji. 

(VIDEO) PRPA, BATO! Posle ruskog upozorenja, američki Kongres doneo odluku: Vojna intervencija u Venecueli - NIJE MOGUĆA!

 

(VIDEO) POLJACI: SAHRANILI SMO RUSE NA BALTIKU! MOSKVA: SAMO LUD ČOVEK MOŽE DA RATUJE SA NAMA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan Futog

pre 5 godina

Oni sto dolaze preko mora, menjaju samo podneblje a ne i cud. Poljaci gde ce te vi bezati ako Rusi krenu. Budite prijatelji sa Rusima kao komsijama, a ne sa onima oreko okeana.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija