• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.11.2019

18:48

UBIJEN VOĐA ISLAMSKOG DŽIHADA! Netanjahu: Al Ata je bio TEMPIRANA BOMBA! Posle ubistva teroriste, DŽIHADISTI SE SVETILI ISPALJIVANJEM RAKETA NA IZRAEL!

Vesti

UBIJEN VOĐA ISLAMSKOG DŽIHADA! Netanjahu: Al Ata je bio TEMPIRANA BOMBA! Posle ubistva teroriste, DŽIHADISTI SE SVETILI ISPALJIVANJEM RAKETA NA IZRAEL!

Podeli vest

Izrael je danas u vazdušnom napadu na Pojas Gaze ubio vrhovnog komandanta palestinske ekstremističke grupe Islamski džihad

Baha Abu al Ata usmrćen je, kao i njegova supruga kada je raketa pogodila njegov dom, saopštila je grupa Islamski džihad. Četvoro dece ovog teroriste, kao i jedan komšija povređeni su u ovom napadu.

Al Ata je, kako je izjavio izraelski premijer Benjamin Netanjahu, bio "tempirana bomba", s obzirom da je planirao napade na Izrael. 

U vreme napada na al Atu, izraeslke snage su targetirale još jednog od vođa terorističke grupe Islamski džihad u Damasku, u Siriji i tom prilikom dve osobe su umrle, a deset povređeno, navela je sirijska agencija Sana. 

Izraelski vazdušni napad, u kome je ubijen palestinski teroristički vođa, isprovocirao je odgovor džihadista. Rešeni da se osvete oni su iz Pojasa Gaze ispalili 150 raketa na Izrael, uključujući i Tel Aviv. 

Kako su saopštili iz Barzilai medicinskog centra u Aškelonu 17 Izraelaca je povređeno u raketnim napadima na jugu zemlje, prenenosi BBC. 

A osmogodišnja devojčica teže je povređena, dok je sa svojom porodicom trčala u sklonište u Holonu, južno od Tel Aviva, saopštili su lekari.

Bombardovanje gradova u Izraelu iz Pojasa Gaze osudila je Nemačka, poručivši pri tom da ne može biti opravdanja za nasilje nad nevinim civilima.

GASILI JOJ CIGARETE PO RUKAMA, SILOVALI I TUKLI! DŽIHADISTIMA DA SE SUDI KAO NACISTIMA, traži Bagdadijeva robinja i dobitnica Nobelove nagrade za mir! (FOTO/VIDEO)


- Oštro osuđujemo ovu raketnu vatru- navelo je nemačko Ministarstvo spoljnih poslova u saopštenju, preneo je Rojters, dodavši da pozivaju na uzdržanost i na prekid nasilja.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija