• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

31.03.2021

20:28

Moskva objavila: I POSLE DVE DOZE VAKCINA, OKO HILJADU GRAĐANA ZARAŽENO VIRUSOM!

Vesti

Moskva objavila: I POSLE DVE DOZE VAKCINA, OKO HILJADU GRAĐANA ZARAŽENO VIRUSOM!

Podeli vest

Služba za odnose sa javnošću direkcije za socijalni razvoj grada Moskve saopštila je da je oko hiljadu ljudi zaraženo korona virusom nakon vakcinacije sa dve doze vakcine

Agencija TAŠ prenosi da je među vakcinisanima koji su se zarazili posle vakcinacije 76 odsto imalo blage ili asimptomatske forme kovida-19.

U saopštenju se podseća da proces razvijanja imuniteta nakon vakcinacije varira od osobe do osobe, pa se građanima koji su vakcinisani preporučuje da poštuju i striktno sprovode restriktivne mere.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

SRBIJO, NE MEŠAJ SE! LAVROV JASAN, PRLJAVA IGRA SAD I EU NEĆE PROĆI! Moskvu razbesnela nova podlost Zapada, Moskva sprema žestok odgovor!
Planeta

SRBIJO, NE MEŠAJ SE! LAVROV JASAN, PRLJAVA IGRA SAD I EU NEĆE PROĆI! Moskvu razbesnela nova podlost Zapada, Moskva sprema žestok odgovor!

Uvodeći na svetska tržišta ograničenja koja protivreče normama Svetske trgovinske organizacije (STO), Amerika i Evropska unija koriste metode nelojalne konkurencije protiv Rusije i Kine, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov na specijalnom zasedanju bliskoistočne konferencije Međunarodnog debatnog kluba „Valdaj"

31.03.2021

18:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija